Jestem dopiero w domu.Morfologia Bejbi dobra.Leu:R 7,49m,mm3(nie wiem jak sześcienne pisać)Lim:L88,4% 6,6# ,Mon.:L11,0% 0,8# ,Gra.:L 0,6% 0,1# ,Ery:9,48M/mm3MCV:41,1fl ,Ht:38,9% ,MCH:14,1 pg ,MCHC:34,,4 g/dl ,RDW:10,8 ,Hb:13,4g/dl ,Tro:249 m/mm3 ,MPV:11,0 fl ,Pt:0,27%,PDW:13,5 Zrobiłam amylazę,białko całkowite,cholesterol i bilirubinę(jutro wyniki).Bejbi złapała jednak koci katar,ale powiedziałam jak było i dostała lekki antybiotyk i witaminy w zastrzyku.4 osoby musiały być przy
pobieraniu ona mnie się teraz boi,ucieka

Te pierwsze badania 50 zł.,te na jutro 80 zł. i musiałam sama żeby było taniej iszybciej zawieźć do szpitala wojskowego dla ludzi.Bejbi miała USG i jelita źle wyglądają,płynu nie ma.Może dzięki szybkiej interwencji ten kk jakoś przejdzie.
A teraz chcę podziękować Aleksandrze59 że wpłaciła dla Bejbi 50 zł.Gdyby nie Ty,Aleksandra Wielka

nie mogłabym tego zrobić na raz.Wet powiedział że to nie humanitarne kłuć kota co chwilę.Jestem ogromnie wdzięczna bo akurat dziś te pieniądze ogromnie pomogły

Dzięki tym badaniom na trzustkę itp stwierdził że po jednym z nich można według wyniku podejrzewać czy ma Fip,czy nie.Opowiadałam wetowi jak pomagacie Bejbi i był pod dużym wrażeniem