Wielbłądzio pisze:Jestem.
Znowu nie mogłam spać.
Kasia, to mi znowu podjeżdża depresją... Co się dzieje???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Jestem.
Znowu nie mogłam spać.
Wielbłądzio pisze:Erin pisze:Cześć Słoneczka!
Wielbłąd, Ty zmień tytuł, bo jak widzę tę starą pannę, dostaję doła.
Jak Ty stara, to co ja mam powiedzieć?![]()
Lepiej napisz, co Dranie wymyśliły. Bo moje MPiczki to czorty, nie koty
22 marca stuknie mi trzydziecha. To jeszcze młoda jestem myślisz?
vega29 pisze:Wielbłądziu, proszę... Mnie 7 dni później stuknie o całe dwa lata więcej niż Tobie. To co ja mam powiedzieć? Też jestem panną, żeby nie było, w związku stałym co prawda - ale za to niezdolną do powiedzenia, że to już na zawszeA poza tym, to nie ma starych panien - są tylko babki, które nie lubią tracić kasy na kosztowne rozwody
![]()
I nie dawaj się depresji, proszę
vega29 pisze:Wielbłądzio pisze:Erin pisze:Cześć Słoneczka!
Wielbłąd, Ty zmień tytuł, bo jak widzę tę starą pannę, dostaję doła.
Jak Ty stara, to co ja mam powiedzieć?![]()
Lepiej napisz, co Dranie wymyśliły. Bo moje MPiczki to czorty, nie koty
22 marca stuknie mi trzydziecha. To jeszcze młoda jestem myślisz?
Wielbłądziu, proszę... Mnie 7 dni później stuknie o całe dwa lata więcej niż Tobie. To co ja mam powiedzieć? Też jestem panną, żeby nie było, w związku stałym co prawda - ale za to niezdolną do powiedzenia, że to już na zawszeA poza tym, to nie ma starych panien - są tylko babki, które nie lubią tracić kasy na kosztowne rozwody
![]()
I nie dawaj się depresji, proszę
Chyba na pewnoWielbłądzio pisze:Dranie mruczą jak szalone. Maciejek, Nunu, Żaba (nadal nie miałam jeszcze czasu na wytopienie smalczyku), Doryś, L`amurek... One mnie chyba kochają
Teraz chodzą wokoło mnie i mruczą prawie wszystkie, jeszcze trochę i Dunieczka też się pod ich wpływem zreformuje
Boskie!vega29 pisze:A poza tym, to nie ma starych panien - są tylko babki, które nie lubią tracić kasy na kosztowne rozwody
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 30 gości