Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 27, 2020 9:00 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Jak mówisz, że cena zabija to aż strach się bać ;) ale trzymamy kciuki za Fuksia i jego flaczki :1luvu: :ok:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt mar 27, 2020 9:10 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Moli25 pisze:
ewar pisze:Tego nie podaje się zbyt długo. Pomaga też laktuloza, to syrop, do kupienia w aptece.

Właśnie
My chyba mamy efekt w druga stronę.
Mieszałam fibre z karma bytową przez tydzień i Fuks ma rozwolnienia.
Ale k*pa jest pełna kłaków.
Robi te placki 2x dziennie
Pogodny, radosny apetyt bez zmian.
Karmę już schowałem. Czekam na „naprawę” kupek
Będę podawać fibre 3xtydzien po garści chrupek w celu zapobiegania powstawania kul.

Dodatkowo wczoraj mieliśmy wizytę u okulisty.
Z oczkami wszystko w jak najlepszym porządku.
Żadnych blizn zrostów po przebytych chorobach. Nic

Po wizycie u okulisty, czekała na nas wet ogólna.
Wet Okulista zasugerowała syndrom HAWS, ale ogólna Powiedziała Że może tak być ale haws się nie leczy. Trzeba znaleźć problem.
Byliśmy w Vivie, wrocławianie wiedza
Ogólnie BARDZO polecam, ale cena zabija

Wstawię zalecenia.
Obrazek

Usg nie będę robić kolejny raz, bo już miał 3 i nic żadne nie wykazało.

żeby zmiana diety pomogła, choc kota ciężko namówić do zjedzenia czegoś czego nie chce
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt mar 27, 2020 10:47 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Za zdrowie Fuksia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt mar 27, 2020 17:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

jolabuk5 pisze:Za zdrowie Fuksia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dokładam swoje kciuki. :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt mar 27, 2020 18:28 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Za zdrowie i trafienie ze zdrową i smaczną karmą :ok:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pt mar 27, 2020 19:14 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Za Fuksa :ok: :ok: :201461
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob mar 28, 2020 6:42 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Zdrowiej, Fuksiu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 28, 2020 8:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Wstawię zalecenia.
Obrazek

karma monobiałkowa jest w Dolinie Noteci
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob mar 28, 2020 12:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob mar 28, 2020 13:26 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Dziękuje Mirka.
Wezmę pod uwagę dolinę Noteci, ale tez karmę monobiałkowa ma trovet.
Pomyśle

Czekamy na wyniki badań i działamy.
Powieki są nadal
Kupy okropne
:(

Myśle ze RC fibre zaszkodziła wszystkim. Chociaż w tych wodnistych kupach są klaki.
Fuks ma takie rozwolnienia ze nie nadąża iść do kuwety. Załatwia się gdzie popadnie. Najczęściej jest to dywan.
Negra tez podjadała ta karmę i tez luźna kupa.

Działamy
Oby to się uspokoiło
Bo ogólnie mam dość tego wirusa,
Sytuacji z Fuksem
:(
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie mar 29, 2020 9:57 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Marta, ja tu codziennie zaglądam, może niedokładnie i po kolei, ale tak ogólnie wiem. Tak, Viva jest super, zawsze polecałam, tam jest "pewność", ale drogo, to fakt...
Ale ja nie o Vivie,a o karmie i problemach kupkowych.
Mam dwa koty ze zdiagnozowanym IBD/chłoniak, nikt nic nie wie do końca. Tfu, tfu, to nie u Was. Ale: od kiedy (a od pół roku mniej więcej, albo dłużej) są na RC GastroIntenstinal i nastał święty spokój. Kupy jak marzenie. Całe stado je to RC, bo nie dam rady rozdzielać temu to a tamtemu tamto. To raz. A dwa - na odkłaczanie, bo teraz sezon zmiany futerka- nabyłam RC Hairball i dorzucam do tamtego, tak po troszkę. Jest dobrze. Może spróbuj dla Fuksia?
Mnie czasem coś zaćmi i zamawiam z błędami :roll: W ten właśnie sposób zamówiłam RC Hairball 4 kilo, kompletne bez sensu :roll: . Może chcesz się poczęstować dla Fuksia na próbę? Tylko trzeba do mnie podjechać po kilogram na przykład, oczywiście oddam, a nie odsprzedam, chcesz? To dzwoń, jakby co.
Buziaki dla wszystkich!
Edit: wodniste kupy nie do opanowania to zawsze mi dzwoni w głowie clostridium, ja mam fioła na tym punkcie, Balbisia tak miała prawie rok aż w końcu zbadaliśmy i wyleczyliśmy. Ale to trzeba mieć pecha. Badanie potwornie drogie, u Niemca trzeba :evil:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Nie mar 29, 2020 13:04 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Właśnie ja tez poleciałam Marcie RC tylko ze jej koty złe na nie reagują . I Fuks po RC Fibre ma właśnie takie „sraczki” :strach:
A dzis widziałam naocznie Fuks załatwił się normalnie samym filcem z kłaków. Grubym i długim. Serio nie wiem jak on to zrobił 8O
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie mar 29, 2020 13:49 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

Ja się zastanawiam skąd on bierze tyle kłaków :?:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie mar 29, 2020 13:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Negra♥♡ ♥♡ Kamienie Kałowe ??????

u mnie filce kłakowe wychodzą pyszczkiem :(
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]