Moli25 pisze:
Anna2016 czy była badana kupa Zuzuli?
Tak, była badana na lamblie, clostridium difficile, trichomonas, yiersinię , grzyby, już nie pamiętam co jeszcze, ale była porządnie przebadana w laboklinie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:
Anna2016 pisze:Moli25 pisze:
Tak, była badana na lamblie, clostridium difficile, trichomonas, yiersinię , grzyby, już nie pamiętam co jeszcze, ale była porządnie przebadana w laboklinie.
MalgWroclaw pisze:Lucas2014 bardzo mocne kciuki. I za wszystkich i wszystkie koty.
jolabuk5 pisze:Zuniu, super, że jesz. A Dużym się nie dogodziWilczymapetyt - niedobrze, zaszkodzi na wątrobę. Lizu lizu - niedobrze, nic nie zjedzone...
Jedzmy we własnym rytmie, a Duże niech nie panikują
Mam rację Lucasku?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciociu Lucas 2014, nie musisz wstawiać swojego zdjęcia, tylko takie wyobrażenie, jak byś chciała mi się przyśnić, żebym wiedziała, że to TY. Może jako disneyowska księżniczka, albo jakiś ptaszek? Kwiatek? Zajączek?![]()
Kotki trochę zjadły, ja jeszcze czekam, ale chrupałam suche![]()
Ciociu mir.ka, ciociu Moli25, ciociu MalgWroclaw, dziękuję, że jesteście![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Zuniu, super, że jesz. A Dużym się nie dogodziWilczymapetyt - niedobrze, zaszkodzi na wątrobę. Lizu lizu - niedobrze, nic nie zjedzone...
Jedzmy we własnym rytmie, a Duże niech nie panikują
Mam rację Lucasku?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciociu Lucas 2014, nie musisz wstawiać swojego zdjęcia, tylko takie wyobrażenie, jak byś chciała mi się przyśnić, żebym wiedziała, że to TY. Może jako disneyowska księżniczka, albo jakiś ptaszek? Kwiatek? Zajączek?![]()
Kotki trochę zjadły, ja jeszcze czekam, ale chrupałam suche![]()
Ciociu mir.ka, ciociu Moli25, ciociu MalgWroclaw, dziękuję, że jesteście![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Lucasku, jak fajnie odpisałeś karmienie przez DużąMasz talent, może powinieneś pisać pamietnik ?
![]()
Wiesz, u nas karmienie też tak wyglada, Duża rozdaje talerzyki z jedzeniem, a my... różnie. Czasem wymieniamy sobie talerzyki, czasem każdy je swoje, a czasem nikomu nic nie smakujeI Duża musi otwierać coś innego
Bywa też tak, że miejsce komuś nie odpowiada, a jak Duża podsunie talerzyk w innym miejscu, to nagle jedzonko zaczyna smakować
![]()
Dobrze, że jesteś Lucasku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
MiauPS. Wylizałam kilka past, mięska tradycyjnie nie chcialam![]()
jolabuk5 pisze:Ja jeszcze nie jadłam, ale inne kotki jadły wszystkie, nawet im smakowało. Rano u nas słońce, to sobie śpimy w słonecznych plamach. Na balkon za zimno![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 55 gości