Klara, Tosia i Pingwin fotostory.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw mar 06, 2008 7:08

No nie macie racji! 8O
Na czarne i nie tylko koty najlepiej się siada .... 8)
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw mar 06, 2008 9:17

:ryk:
chłopcy się nie nudzą i nie pozwalają się Wam nudzić. Co za sprytne kociaszcza! Zazdroszczę u mnie jest taka bezpomysłowa wegetacja, no chyba że przychodzi co do zabierania mojego miejsca do spania...h

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Sob mar 08, 2008 9:51

Ja mam takiego burego pomocnika przy zamiataniu :evil: Dostaje opierdziel i potem patrzy, o tak 8O - Ale co?! Nic nie robię! Polować na miotełkę już nie można? Po coś tę szufelkę tam położyła, hę? Było uważać! <foch>

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob mar 08, 2008 22:06

A u nas Feluś zawsze pomaga rozwiązywać sznurowadła u butów. Reakja mego TŻ-ta: Feluś, tyle razy ci powtarzałem, że to są MOJE SZNURÓWKI!
Reakcja Felusia: 8O
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob mar 08, 2008 22:06

A u nas Feluś zawsze pomaga rozwiązywać sznurowadła u butów. Reakcja mego TŻ-ta: Feluś, tyle razy ci powtarzałem, że to są MOJE SZNURÓWKI!
Reakcja Felusia: 8O
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto mar 11, 2008 14:57

Oj z tymi sznurówkami to też znamy! :evil: Tylko, że u nas to przybiera trochę dalszą postać, bo nie dość że:
a) rozwiązane
b) poślinione

to jeszcze

c) PRZEżARTE NA WYLOT! :evil: :strach:

I tak mój biedny TŻ musi kombinować na gwałt rano co tu zrobić, żeby jakoś w pracy wyglądać.

EwKo To patrzenie jest najlepsze, najbardziej rozbrajające - w stylu "Zupełnie nie wiem, o czym mówisz" :D Oj tak, to też znamy, znamy :wink:

A teraz proponuję konkurs: na najbardziej udaną psotę. Konkurs fotograficzny oczywiście. Jako pierwszych kandydatów zgłaszam swoje gałgany, każdego w innej konkurencji:

1) Jako pierwszy (bo starszy i ważniejszy :wink: ) Maciek w słynnych ślizgach i zwijaniach obrusa:

Obrazek

2) I Wojtek - bezczelne wchodzenie na suszarkę i dokumentne zakłaczanie wszystkich ubrań (jeszcze mokrych - trudniej wyczyścić):

Obrazek

Kto da więcej? :D
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Wto mar 11, 2008 19:18

Kategoria: głodnego nakarmić... nie pamietam, która zrzuciła pojemnik z chrupkami, jadły wszystkie :twisted:
Obrazek Obrazek

kategoria: pomocnik pani domu
Obrazek

Nie odmawiajmy kotu prawa do bywania kretynem... 8)
Obrazek

EwKo

Post » Wto mar 11, 2008 22:28

A ja nie mam takich zdjęć.....Obrazek

kristinbb

Post » Czw mar 13, 2008 14:05

EwKo - zdjęcia rewelacja!!! Myślałam, że u mnie są małe rozbójniki, ale widzę, że moje to jeszcze nic! :D :D Na razie wysuwasz się na prowadzenie, ale poczekajmy na resztę stawki.

Czekam na inne dowody "zbrodni" domowych. :wink: :D

kristinbb - prosimy w takim razie opisy!!!

Dziś po przyjściu do domu zastałam całą powierzchnię dużego pokoju usianą kępkami sierści - znak, że bitwa była. Oczywiście przywitały mnie z niewinnymi minami, a Maciek to nawet ziewnął rozdzierająco, ale swoje wiem. A specjalnie wczoraj sprzątałam, bo dzisiaj ma przyjść facet do mierzenia okien pod rolety... :evil:

PS. W nocy mały stłukł szklankę...
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Pt mar 14, 2008 7:08

olusiak81 pisze:
PS. W nocy mały stłukł szklankę...

Straszne... :lol: :lol: :lol:
I co teraz będzie??? 8O

kristinbb

Post » Pt mar 14, 2008 9:49

8O 8O 8O

Ale koty rozrabiaki! EwKo zdjęcia Twoich kotów (zwłaszcza to z ucieczką z chipsem w mordzie i skrytka w zabawce) rozbawiły mnie, aż znajomym je podesłałam, oni też się uśmiali. Mam nadzieję, że nie złamałam żadnych praw autorskich :wink:

Olusiak Twoje chłopaki to TAKIE zbóje i jeszcze się biją? 8O A na takie aniołki wyglądają... może nie czeszesz ich odpowiednio i sami postanowili to załatwić? :D

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt mar 14, 2008 19:34

kristinbb - myślę, że zakaz zaglądania do kibelka i spuszczania przy tym wody to będzie bardzo okrutna kara... :twisted: Mały to uwielbia, mógłby całymi godzinami tak się gapić, a ja jak ostatnia idiotka stoję w łazience i ciągle spuszczam wodę. Ciekawe co sobie sąsiedzi o tym myślą (rurami się wszystko niesie). Teraz wreszcie będzie basta :wink:

Malati - właśnie że CZESZĘ! i to całkiem sporo. Maciek sam się do tego rozkłada brzuchem i włącza traktor, gorzej z małym. Ten niby tez pomrukuje, ale łazi, kręci się, a ja za nim na czworakach 8O Przedszkole sobie przypominam :wink:

Czyli jak, zamykamy konkurs? Pierwsze miejsce - kot z chrupką w mordce!! :!: Myślę, że możemy je spokojnie sprzedać za grube pieniądze do reklamy chipsów :D Czekam na propozycje dalszych miejsc (i ustalenie nagród).
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Pt mar 14, 2008 20:02

No to drugie miejsce z tą czapką na pyszczku...
To kolorowe co to jest???
Wygląda jak czapka, ale może nie.... :lol:

kristinbb

Post » Pt mar 14, 2008 21:16

Drugie miejsce z czapą!!
To chyba jakaś zabawka, ale nie jestem pewna... Kot chyba wiedział :wink:
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Pt mar 14, 2008 21:38

Wiedzieć musiał, bo widzieć to już niekoniecznie :lol:

Dziękuję :oops: Może komuś koty w wersji wiosennej zapakować i wysłać? :twisted: Bo u mnie to wcześniej czy później skończą jako dywaniki :twisted:

Spoko, prawa autorskie mają się dobrze ;)

Więcej zdjęć i pomysłów, jak sprawić, by duża osiwiała, w naszym wątku 8) (nie że reklamę sobie robię czy cóś ;) , naprawdę). Forum zaśmiecam regularnie od roku z okładem, więc się trochę nazbierało 8)

Ta "czapka" na głowie, to zabawka - pluszowy sześcian, w środku pluszowe piłeczki - zabawka PONOĆ edukacyjna :twisted: :lol:

EwKo

[poprzednia][następna]