ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :) nowe zdjecia str 41 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 17, 2007 17:55

Co słychać u moich małych szkrabów? 8)
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Sob lut 17, 2007 19:27

właśnie polegują na ulubionym fotelu :) :) cały dzień dzisiaj ganiały po domu :D
łapka Mini znowu ma liszaj ale już wiemy przynajmniej że najprawdopodobniej to egzema pokarmowa :evil: chodzimy w kołnierzu i smarujemy Triderm-em, w poniedziałek do weta.

ostatnio wspominałam chwilę jak do nas przyszły :) zaczęłam oglądać zdjecia i jak one urosły 8O
kilka porównań:
Minutka w drugiej dobie u nas
Obrazek
i dzisiaj

Obrazek
Obrazek

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Sob lut 17, 2007 20:37

Zarazek 3 dnia u nas :)
Obrazek

i teraz
Obrazek[/list]

Magdalena424

Post » Nie lut 18, 2007 14:11

Ależ te kociaki rosną jak na drożdżach :1luvu:
Obrazek

Karolka

Post » Wto lut 20, 2007 13:54

A co tu taka cisza? :? Madziu hop hop :!: Obudź się i mów co u maluchów :wink:
Obrazek

Karolka

Post » Wto lut 20, 2007 14:38

maluchy wczoraj mialy małe święto :):):):) kończyły piąty miesiąc :D :D :D dostały zapas ulubionej karmy i nową myszkę:) zostały maksymalnie wycałowane i wypieszczone aż zasnęły na mnie :):):)
i oczywiscie uziemiając mnie na 2 godziny :D ale ja uwielbiam takie uziemienia :lol: :lol: :lol:
a poza tym nie dzieje się u nas nic nadzwyczajnego.... maluchy dosrastają tak szybko że aż się wiezryć nie chce i za moment to już nie bedą kociaki tylko kotki :):):):) Zarazek waży juz 3 kg 8O jest już co trzymać w reku :) Mini cały czas go goni ale nie uda jej sie bo ona taka drobniejsza zawsze była i taka już zostanie :) prawdziwa dama :D
niby sa rodzeństwem ale sa takie różne od siebie Mini to niemożliwy ciumkacz nad ciumkacze ledwo się usiądzie a ona już ciumka :):) Zarazek z kolei to wielki pomocnik do mycia naczyń, gotowania zawsze pierwszy towarzyszy mi cały czas w kuchni i sie przygląda :) najbardziej lubi myć ze mną zęby :D:D:D siedzi na zlewie i obserwuje co ja takiego robię...
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Wto lut 20, 2007 15:05

W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji święta maluchów. Niech rosną zdrowo i szczęśliwie :balony: :birthday:

Zarazek mnie poraża swoimi gabarytami :strach:

Masz jakies fotki z imprezy? :mrgreen:
Obrazek

Karolka

Post » Wto lut 20, 2007 15:15

gabaryty Zarazka są spore ale za to Kochanego ciała nigdy dosć :D :D :D
zdjecia jakieś wstawię wieczorkiem :)
bardzo dziękujemy Karolinko za życzenia przeczytam je maluchom po powrocie z pracy:):) oczywiscie wycałuje tez :lol: :lol:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Wto lut 20, 2007 21:17

Obrazek
Obrazek

Magdalena424

Post » Śro lut 21, 2007 12:28

Bardzo przyjemne imprezowe fotki.

A gdzie balony, serpentyny i confetti? :mrgreen:

Widzę, że Mini założyła świąteczny kołnierz :lol:
Obrazek

Karolka

Post » Śro lut 21, 2007 12:44

balony, confetti i serpentyny zostały by pewnie od razu zjedzone :D
kołnierz jest nieunikniony bo łapka Mini sie musi zagoić a bez kołnierza to od razu jest lizana i lizana....
na sporej ilości zdjeć jest widoczny tylko ogon albo tylko ucho albo niewiadomo co :) wkleilam te żeby było porównanie że mój Zarazek wcale jakimś olbrzymem nie jest :oops: tylko małym, słodkim kociaczkiem ....

Magdalena424

Post » Pt lut 23, 2007 21:09

Magdalena424 pisze:Obrazek

To ma być ten zezik? 8O Eeee nie ma się czym martwić! Dodaje uroku :mrgreen:
Obrazek

Karolka

Post » Sob lut 24, 2007 21:46

tak :oops: lekarz twierdzi :D
mi tam się on bardzo podoba :love:
i ta jak mówisz dodaje jej uroku i czyni wyjątkową :D
dzisiaj wzięłyśmy drugą dawke sterydu na ziarniaka i powim, że po pierwszej dawce sie zmniejszył :spin2: i lekarz powiedział dzisiaj że to bardzo dobry znak :)

Magdalena424

Post » Nie lut 25, 2007 0:16

Magdalena424 pisze:dzisiaj wzięłyśmy drugą dawke sterydu na ziarniaka i powim, że po pierwszej dawce sie zmniejszył :spin2: i lekarz powiedział dzisiaj że to bardzo dobry znak :)

To super! :dance: Ale się cieszę, że Mini coraz to zdrowsza. Mam nadzieje, ze leczenie bedzie krótkie i skuteczne i co najważniejsze BEZ NAWROTÓW :D Mini jest silna i da sobie radę z tym paskudztwem. :twisted:
Obrazek

Karolka

Post » Czw mar 01, 2007 13:13

jutro 4 dawka sterydu ale lapka wyglada CUDNIE :D pieknie wszystko znika i oby juz nie wróciło nigdy...
Mini rośnie w oczach :) waga wskazała ostatnio 2,10 kg , to ciekawa jestem ile Zarazek już waży :) dawno nie był ważony...

Magdalena424

[poprzednia][następna]