Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Przyznaje się, że dopiero pierwszy raz przeczytałam wątek Jeżyka. I odrazu stałam się jego fanką
.
Jeżyku, proszę pięknie - nie choruj, bierz się szybciutko za siebie i zdrowiej, bo twoja duża zamartwi się.
![]()
![]()
izaA pisze:To duża nie wie, że takie mliko to dla bardzo malutkich i głupiutkich kotuf jest? Może chociaż Jeż się na nie załapie, on taki glut jest mały, może nie zauważy![]()
izaA pisze:A ja dołączyłam do Jeża i też mam okropny katar...a jutro wesele, u mnie tak zawsze, jak mi zależy to właśnie wtedy mam czerwony kinol, nic to, po prostu się upiję i już
agacior_ek pisze:izaA pisze:To duża nie wie, że takie mliko to dla bardzo malutkich i głupiutkich kotuf jest? Może chociaż Jeż się na nie załapie, on taki glut jest mały, może nie zauważy![]()
o nie! na mleczku jest napisane dla kociąt I kotów!! kurcze, wszyscy mówili, że koty to uwielbiają! nawet na filmikach covu jej futerka to piją z apetytem..a moje co???
agacior_ek pisze:znowu nie mam im co na kolację dać!! ja strajkuję!!! nie mam pomysłów na menu!
piegusek pisze:agacior_ek pisze:izaA pisze:To duża nie wie, że takie mliko to dla bardzo malutkich i głupiutkich kotuf jest? Może chociaż Jeż się na nie załapie, on taki glut jest mały, może nie zauważy![]()
o nie! na mleczku jest napisane dla kociąt I kotów!! kurcze, wszyscy mówili, że koty to uwielbiają! nawet na filmikach covu jej futerka to piją z apetytem..a moje co???
Moje uwielbiaja, te, ktore mam od eve69 tez![]()
Leca na leb na szyje jak slysza, ze rozstawiam miseczki - maja takie specjalne do mleczka.
piegusek pisze:agacior_ek pisze:znowu nie mam im co na kolację dać!! ja strajkuję!!! nie mam pomysłów na menu!
Ja zauwazylam, ze im wiecej cudowalam, wymyslalam i urozmaicalam, tym futra bardziej krecily nosem
piegusek pisze:agacior_ek pisze:znowu nie mam im co na kolację dać!! ja strajkuję!!! nie mam pomysłów na menu!
Ja zauwazylam, ze im wiecej cudowalam, wymyslalam i urozmaicalam, tym futra bardziej krecily nosem
agacior_ek pisze:no, ale ja w ogóle teraz nie urozmaicam.. surowe mięsko codziennie na śniadanienie chce ich tak karmić... Do tego Jeż lubi przekąsić coś na kolację.. i co mam mu dać??? surowe mięso????????
agacior_ek pisze: jutro probujemy rafine soup.. jak pierwsza saszetka wyladuje w koszu Lavisia dostanie prezent od Jezyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 52 gości