Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 09, 2014 20:06 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

mir.ka pisze:lawendę kiedyś wsadziłam, ale mi nie przezimowała :(

Może moje będą miały więcej szczęścia.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt maja 09, 2014 20:10 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Ewa L. pisze:
Spilett pisze:A propos telefonów. Mój ojciec kupił sobie nowy telefon w Orange za 1 zł, z zastrzeżeniem, że chce zostać przy starym numerze. Dali mu drugą kartę SIM, powiedzieli "wykorzysta pan do internetu" i ojciec człek prosty wziął. Dziś chciałam mu wsadzić starą kartę SIM do nowego telefonu - okazało się, że jest za duża! Za to nowa, "do internetu", pasowała idealnie. Ale że ojciec nie chciał zmieniać numeru, bo się do starego przyzwyczaił, to się starą kartę przycięło, weszła i działa. A co z nową? Będzie leżeć i się kurzyć, mimo że to tak naprawdę na nią jest umowa... No, ale ojcu betonowi nie przetłumaczysz, że ma isć do salonu i się kłócić, bo go w ciula zrobili. Ot, naciągają wszędzie.

Ja miałam starą kartę sim tą dużą ale gdy kupiłam nowy telefon to okazało się że mi nie pasuje bo te telefony są na mini kartę sim.Poszłam do salonu i wydano mi drugą kartę jest uniwersalna i mogę z niej zrobić małą i dużą. Mieli doliczyć mi za nią 25 zł do rachunku ale do tej pory nie doliczyli. Nr mam ten sam co do tej pory tylko kartę nową.

No, ojciec też dostał taką kartę, tylko że na niej numer inny. Więc póki co nowa-mini-karta jest w modemie, ale matka używa modemu raz na miesiąc jak chce sprawdzić coś ważnego, więc wiesz...

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt maja 09, 2014 20:17 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

mir.ka pisze:
Spilett pisze:A propos telefonów. Mój ojciec kupił sobie nowy telefon w Orange za 1 zł, z zastrzeżeniem, że chce zostać przy starym numerze. Dali mu drugą kartę SIM, powiedzieli "wykorzysta pan do internetu" i ojciec człek prosty wziął. Dziś chciałam mu wsadzić starą kartę SIM do nowego telefonu - okazało się, że jest za duża! Za to nowa, "do internetu", pasowała idealnie. Ale że ojciec nie chciał zmieniać numeru, bo się do starego przyzwyczaił, to się starą kartę przycięło, weszła i działa. A co z nową? Będzie leżeć i się kurzyć, mimo że to tak naprawdę na nią jest umowa... No, ale ojcu betonowi nie przetłumaczysz, że ma isć do salonu i się kłócić, bo go w ciula zrobili. Ot, naciągają wszędzie.

ja niedawno przedłużałam umowę w orange i też mi z umową przysłali nową kartę do internetu i czegoś tam jeszcze, trzeba ją było aktywować, chyba teraz tak dają
ja tej nowej nie aktywowałam bo telefon chcę tylko do rozmów, internetu tam nie potrzebuję

Ja mam jedną kartę. Nawet jak ostatnio byłam w salonie to zablokowałam internet bo tel. sam mi sie łączył do pobierania aktualizacji.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 20:19 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:
A od której do której jest - pamiętasz może?

od 10.00-17.00 w sobotę i w niedzielę

Niedziela koło 12 by ci pasowało?
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 20:24 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

Ja miałam starą kartę sim tą dużą ale gdy kupiłam nowy telefon to okazało się że mi nie pasuje bo te telefony są na mini kartę sim.Poszłam do salonu i wydano mi drugą kartę jest uniwersalna i mogę z niej zrobić małą i dużą. Mieli doliczyć mi za nią 25 zł do rachunku ale do tej pory nie doliczyli. Nr mam ten sam co do tej pory tylko kartę nową.

No, ojciec też dostał taką kartę, tylko że na niej numer inny. Więc póki co nowa-mini-karta jest w modemie, ale matka używa modemu raz na miesiąc jak chce sprawdzić coś ważnego, więc wiesz...

To nie mam pojęcia o co chodziło. Może sie pomylili :roll:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 21:17 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Ewa L. pisze:
Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:

no ja tak planuję tam dojechać na tą godzinę
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 09, 2014 21:18 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Dobra !
Widzę że wszystkich wywiało więc ja też się zbieram lulu. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 21:19 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:
Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:

no ja tak planuję tam dojechać na tą godzinę

Ale w niedzielę się wybierasz?
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 21:29 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Jeśli ci Sylwuś będzie pasować to możemy się umówić przed wejściem. Jak dotrę zadzwonię zapytać gdzie jesteś. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 21:33 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Życzę wszystkim spokojnej nocki! :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 21:33 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Dobranoc! :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 21:41 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Ewa L. pisze:
Ale w niedzielę się wybierasz?

na pewno jutro,zgadałam się z kilkoma osóbkami,w niedzielę jeszcze nie wiem,a Tobie pasi bardziej w niedzielę ? ,bo tak zrozumiałam
Aaa,już doczytałam u siebie.Postaram się w niedzielę też zatem :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 09, 2014 21:56 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Bardziej mi niedziela pasuje. To gdybyś się wybierała w niedzielę daj znać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 09, 2014 22:08 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

a na co się wybieracie?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 09, 2014 22:10 Re: Pola i Zuzia po raz 20 ♥♥♥♥

Na wystawę kotecków. :D
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]