Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Niunia słodka, za chwilę zapomni o sterylce.Tylko jej za szybko nie ściągaj kubraczka, ja się pośpieszyłam, i w momencie było rozlizane. Potem się paprało. Niech porządnie się zrośnie.
![]()
solarie pisze:I jak, Mili nie pomaga Amy pozbyć się szwów albo kubraczka?Jak Amy już jest w stanie zmobilizować się do siusiania w kubraczku, to jest bardzo dobrze, dzielna dziewuszka.
![]()
![]()
Miraclle pisze:Niech Amy szybko wraca do siebie![]()
![]()
![]()
Lilka Mrau pisze:Amy co oni Ci zrooobiliii, uciachali cie? Mnie tez ciachali OO nie rozumiem czemu oni to robia......
Ale i tak wygladasz ślicznie
Złoś
Miraclle pisze:Moje biedne słoneczko, Ciocia cmoka w słodki pycholek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najgorsze dla Amy będzie brak możliwości wyczyszczenia futerka w miejscu kubraczka.
Sprytna z niej panienka, na filmiku próbuje ściągnąć kubrak
kalair pisze:ściągnij. Tylko nałożenie potem łatwe nie będzie..
MonikaMroz pisze:kalair pisze:Niunia słodka, za chwilę zapomni o sterylce.Tylko jej za szybko nie ściągaj kubraczka, ja się pośpieszyłam, i w momencie było rozlizane. Potem się paprało. Niech porządnie się zrośnie.
![]()
Nie zamierzam jej zdejmować aż do kontroli czyli przez 10 dni. Za kilka dni tylko zajrzę i zobaczę jak się goi. Czasem jej na pleckach odwiązuje żeby sobie futerko umyła bo w sumie to myje kubraczek i języczek ma turkusowy
MonikaMroz pisze:kalair pisze:Niunia słodka, za chwilę zapomni o sterylce.Tylko jej za szybko nie ściągaj kubraczka, ja się pośpieszyłam, i w momencie było rozlizane. Potem się paprało. Niech porządnie się zrośnie.
![]()
Nie zamierzam jej zdejmować aż do kontroli czyli przez 10 dni. Za kilka dni tylko zajrzę i zobaczę jak się goi. Czasem jej na pleckach odwiązuje żeby sobie futerko umyła bo w sumie to myje kubraczek i języczek ma turkusowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954 i 27 gości