Jego Wysokość Malagito :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 30, 2012 11:05 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Wygo, ten hamak to super sprawa, plusz jest fajny w dotyku, a Malaga uwielbia sobie na nim ucinać popołudniowe drzemki. :ok: Chociaż szał zacznie się dopiero zimą, jak kaloryfer będzie rozgrzany i będzie mu przy okazji grzało kuperek. :mrgreen:
Także szczerze polecam. :ok:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Czw sie 30, 2012 11:12 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Też polecam taki hamak. W tym roku chyba dokupię drugi, bo Hani się trochę urosło i dwa na jednym hamaku się nie zmieszczą :D Ale jak zmieszczę dwa hamaki na jednym grzejniku to nie wiem :lol:

Malaguś, jak ta Twoja Dużą robi taki ładne fotki ?? Hę??
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Czw sie 30, 2012 11:18 Re: Jego Wysokość Malagito :)

KubaTST pisze:Też polecam taki hamak. W tym roku chyba dokupię drugi, bo Hani się trochę urosło i dwa na jednym hamaku się nie zmieszczą :D Ale jak zmieszczę dwa hamaki na jednym grzejniku to nie wiem :lol:

No właśnie, mnie raczej czeka zakup co najmniej 2 takich, bo pod koniec września czeka mnie dokocenie i się z 2 kotów zrobią trzy. Boję się, że jeden taki to za mało będzie.

Wyga

Od: Sob lip 28, 2012 11:41

Post » Czw sie 30, 2012 11:23 Re: Jego Wysokość Malagito :)

[...]No właśnie, mnie raczej czeka zakup co najmniej 2 takich, bo pod koniec września czeka mnie dokocenie i się z 2 kotów zrobią trzy. Boję się, że jeden taki to za mało będzie.

Zazdroszczę dokocenia trzecim kotem...i gratuluję już teraz nowego domownika. :kotek:
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Czw sie 30, 2012 12:01 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Gratuluję :1luvu: :1luvu: i dzień dobry :mrgreen:
Malagito fajny masz hamaczek :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw sie 30, 2012 12:21 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Mrusielda też lubi hamaczek - o dziwo, bo jej trudno dogodzić :twisted:
Tylko ja na nasz hamak kładę kocyk - bo coś kaloryfer mam trochę niewymiarowy - hamak wszedł raz na wcisk i na razie go nie zdejmuję - a kocyk mogę zawsze wyprać
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw sie 30, 2012 12:24 Re: Jego Wysokość Malagito :)

KubaTST pisze:
[...]No właśnie, mnie raczej czeka zakup co najmniej 2 takich, bo pod koniec września czeka mnie dokocenie i się z 2 kotów zrobią trzy. Boję się, że jeden taki to za mało będzie.

Zazdroszczę dokocenia trzecim kotem...i gratuluję już teraz nowego domownika. :kotek:

Dziękuję :)

Normalnie rozbudzacie mój apetyt na te hamaczki :D Ale najbardziej podziałał na mnie Malagito, pięknie się na nim wylegując :1luvu: :1luvu:

Wyga

Post » Czw sie 30, 2012 12:32 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Prywata :-)
Obrazek
Puszeńko

jozefina1970

Post » Czw sie 30, 2012 12:41 Re: Jego Wysokość Malagito :)

KubaTST pisze:Malaguś, jak ta Twoja Dużą robi taki ładne fotki ?? Hę??

Ona ma tylko jakiś tam sprzęcior wątpliwej jakości, cała tajemnica tkwi w moim pozowaniu - bo gdyby nie ja, to przecież te zdjęcia by ładne nie były, c'nie? 8)

Malaga

A ja sama się z tym nie mogę nie zgodzić... :lol:

Miraclle pisze:Gratuluję :1luvu: :1luvu: i dzień dobry :mrgreen:
Malagito fajny masz hamaczek :mrgreen:

Cześć, Ciociu, dziękuję. :1luvu: Ale mój Ci on i nikomu nie oddam. :twisted:

Malaga

jozefina1970 pisze:Mrusielda też lubi hamaczek - o dziwo, bo jej trudno dogodzić :twisted:
Tylko ja na nasz hamak kładę kocyk - bo coś kaloryfer mam trochę niewymiarowy - hamak wszedł raz na wcisk i na razie go nie zdejmuję - a kocyk mogę zawsze wyprać

Nam na szczęście wszedł bez problemu, musiałam go już parę razy wymieniać, np. jak się okazało, że kaloryfer przecieka i mi podłogę zalało. :roll: Póki co go tylko kilka razy odkurzałam, ale pewnie za jakiś czas trzeba będzie przeprać, póki co jest jeszcze dość nowym nabytkiem. :) A Mrusielda (to ona jest na zdjęciu, tak?) wpasowała się idealnie, słodki brzunio na fotce. :ok:

Wygo, również gratuluję kolejnego dokocenia, co trzy koty to nie dwa. :ok: Na pewno będę podczytywać u Was na wątku jak to przebiegnie. :D Może mnie kiedyś (kiedyyyyyyś, kiedyyyyyś w sensie) też to czeka... tzn. drugi kot, nie trzeci. 8)
Wyga pisze:Normalnie rozbudzacie mój apetyt na te hamaczki :D Ale najbardziej podziałał na mnie Malagito, pięknie się na nim wylegując :1luvu: :1luvu:

Może podeślę producentowi hamaczków zdjęcia Malagity dla odświeżenia wizerunku firmy, toż to model pierwsza klasa. 8) :lol:

Mam jeszcze zdjęcie z połowy lipca jak leżał na tym hamaczku:

Obrazek

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Czw sie 30, 2012 12:43 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Tak, to Mrusielda :-)
A zobacz - Mrusielda ma kocyk pod kolor a Malagito hamaczek pod kolor :-)
Puszeńko

jozefina1970

Post » Czw sie 30, 2012 12:48 Re: Jego Wysokość Malagito :)

solarie pisze:Wygo, również gratuluję kolejnego dokocenia, co trzy koty to nie dwa. :ok: Na pewno będę podczytywać u Was na wątku jak to przebiegnie. :D Może mnie kiedyś (kiedyyyyyyś, kiedyyyyyś w sensie) też to czeka... tzn. drugi kot, nie trzeci. 8)
Wyga pisze:Normalnie rozbudzacie mój apetyt na te hamaczki :D Ale najbardziej podziałał na mnie Malagito, pięknie się na nim wylegując :1luvu: :1luvu:

Może podeślę producentowi hamaczków zdjęcia Malagity dla odświeżenia wizerunku firmy, toż to model pierwsza klasa. 8) :lol:

Mam jeszcze zdjęcie z połowy lipca jak leżał na tym hamaczku:

Obrazek

Życzę Ci dokocenia z całego serca. Dobre osoby zasługują na to aby mieć koty, a koty na to aby mieszkać z tak dobrymi osobami :)

No przecież zawodowy model z Niego jest! Potrzebujecie może agenta? 8)

Wyga

Post » Czw sie 30, 2012 14:20 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Serdeczne gratulacje!

Malagito pewnie z każdego prezentu się ucieszy.
Hamaczek bardzo ładny. Nasz oddaliśmy potrzebującym kotkom, ponieważ został totalnie wzgardzony przez wszystkie dziewczyny, a Nazir nie był jeszcze wtedy w planach. Ale i on woli chłodne miejsca.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw sie 30, 2012 15:14 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Muszę swoim futra taka sprawić przed zimą, może skorzystają :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw sie 30, 2012 15:27 Re: Jego Wysokość Malagito :)

solarie pisze:Wygo, ten hamak to super sprawa, plusz jest fajny w dotyku, a Malaga uwielbia sobie na nim ucinać popołudniowe drzemki. :ok: Chociaż szał zacznie się dopiero zimą, jak kaloryfer będzie rozgrzany i będzie mu przy okazji grzało kuperek. :mrgreen:
Także szczerze polecam. :ok:

Zimą, przy GORĄCYCH kaloryferach, Malagito korzysta z hamaczka tak: http://www.youtube.com/watch?v=tyOOHgTgEco
:)
Bo on uwielbia gorąco :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw sie 30, 2012 15:31 Re: Jego Wysokość Malagito :)

Urocze filmiki - kim jest Leon?
Moje kociarstwo zimnolubne się okazało. :evil:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

[poprzednia][następna]