felin pisze:Broszka pisze:felin pisze:zwykle olewam, chodzi o jakieś 2% z czterech stów z ogonkiem czy inną atrakcję rzeczową, no ale 10% to już nie w kij dmuchal.
Ja skrzętnie korzystam z każdego rabaciku - również 2% za przelew bo to zawsze równowartość kilku saszetek czy puszeczek

Masz rację, ale mi czasem cierpliwości nie starcza

Poza tym, w zasadzie korzystam tylko z rabatu wykupionego i za duże zamówienie. Od jakiegoś czasu placę przy odbiorze albo po, bo do mnie jakoś szybciej wtedy te paczki dochodzą. A jak nie wejdzie jakiś kupon na torbę czy inny otwieracz do butelek, to przeżyję bez tego

Kuponów na torby czy otwieracze w ogóle nie używam bo w tym polu wpisuję zawsze kod za zamówienie zbiorcze - mniejszych zakupów nie robię, 5% rabatu jest dla mnie korzystniejsze niż torba czy breloczek
Poluję za to na promocyjną karmę z jakimś drobnym gratisem w postaci zabawki czy przysmaku
W ogóle to wszystko jest ogromnie czasochłonne - trzeba przejrzeć i przeanalizować promocje, kupony, programy lojalnościowe i inne bonusy i wybrać najkorzystniejsze w danym momencie... Mój TZ patrzy zawsze na mnie podejżliwie kiedy kilka dni z rzędu siedzę wieczorkiem i "robię zamówienie"

No ale wyżywić jak najtaniej takie nasze spore zoo nie schodząc z jakości karm do pułapu najtańszych marketowych nie jest łatwo...
Podałam Broszce parafinę - może to rzeczywiście kłaczor

Parę dni temu widziałam w kupie zbity kłąb kłaków, ale nie przyuważyłam czyj to urobek