Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 13:39 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

BarbAnn pisze:może kup Miłce karmę RC calma?Gabie ta karma pomogła,

Spróbuję wszystkiego. Bardzo dziękuję za rady :)
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon lip 04, 2011 13:49 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

Krople stosowałam dla dwójki -Gucia i Karmelka ok 3 miesiący 8)
Można poczytać o tym tutaj http://kotyszki.blox.pl/tagi_b/54146/te ... Bacha.html :mrgreen:

Wydaje się że pomogły i czasem myślę że znowu by się przydały :wink: ,bo te moje duże też uciekają przed Gutkiem zamiast z liścia dać :twisted:

Czasem ingeruję spryskiwaczem ,packą czy głosem Obrazek :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lip 04, 2011 13:54 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

Oj te kocie relacje! :lol: U mnie gonia Krolowa. No chyba, ze jest na drapaku, wtedy wali z laczka jednemu i drugiemu i jest spokoj. A najdziwniejsze jest to, ze w ogrodzie maja zupelnie inne uklady, jest zgoda, peace and love 8) Nie nadazam za nimi. Jak sie wkurze to ingeruje spryskiwaczem, na Mimila dziala jak czapka-niewidka :twisted:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lip 04, 2011 13:57 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

amyszka pisze:Krople stosowałam dla dwójki -Gucia i Karmelka ok 3 miesiący 8)
Można poczytać o tym tutaj http://kotyszki.blox.pl/tagi_b/54146/te ... Bacha.html :mrgreen:

Aż trzy miesiące? 8O
Toż ten mój strachulec zejdzie w tym czasie kilka razy na zawał! :roll:
amyszka pisze:Wydaje się że pomogły i czasem myślę że znowu by się przydały :wink: ,bo te moje duże też uciekają przed Gutkiem zamiast z liścia dać :twisted:

To dobrze. To już druga pozytwna opinia o nich :D
amyszka pisze:Czasem ingeruję spryskiwaczem

Chat pisze:Jak sie wkurze to ingeruje spryskiwaczem

Spryskiwaczem? Ja mam ochotę tego cholernika od razu dobrze zmoczyć pod prysznicem :evil: :evil: :evil:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lip 04, 2011 13:59 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

Nie zdazylabym zlapac drania, jak widzi spryskiwacz to sie zapada pod ziemie :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lip 04, 2011 14:00 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

Chat pisze:Nie zdazylabym zlapac drania, jak widzi spryskiwacz to sie zapada pod ziemie :lol:

:lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lip 04, 2011 14:04 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

Papaja je calm od tygodnia chyba, więc to jeszcze za krótko żeby coś powiedzieć.

A Frycuś na pewno bedzie zadowolony jak mu zwiększysz rację żywieniowe o dodatkowe chrupaczki :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lip 04, 2011 14:09 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

AgaPap pisze:A Frycuś na pewno bedzie zadowolony jak mu zwiększysz rację żywieniowe o dodatkowe chrupaczki :mrgreen:

Według BarbAnn to Milka powinna jeść tę karmę. Agresor Fryc też?
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lip 04, 2011 14:09 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

JoasiaS pisze:
AgaPap pisze:A Frycuś na pewno bedzie zadowolony jak mu zwiększysz rację żywieniowe o dodatkowe chrupaczki :mrgreen:

Miłka jak najbardziej
ale Frycowi nie zaszkodzi
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon lip 04, 2011 14:11 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

BarbAnn pisze:
JoasiaS pisze:

Miłka jak najbardziej

No pięknie. Jeszcze się na żarcie, bandyta załapie :roll:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lip 04, 2011 14:56 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

BarbAnn pisze:
JoasiaS pisze:

Miłka jak najbardziej

Moje jadły oba.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lip 04, 2011 19:18 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

U nas Mię goni Kotyk :roll: . Próbowaliśmy kropli Bacha, ale u nas chyba lepiej sprawdził się Feliway. Najbardziej ją gonił, jak ona źle się czuła (ataki kaszlu astmatycznego, wtedy była osłabiona) - wyraźnie wiedział, że jest słabsza., Ale kiedy dostała sterydka, to już jej nie atakował tak często. Na pocieszenie napiszę, że Kotyk jest już z nami 9 miesięcy i sytuacja p-o-w-o-l-i się uspokaja :mrgreen: .

A to wyjście Frycka na dwór to aby na pewno kara? Bo jeżeli on tam biegnie, to mi się wydaje, że czuje się nagrodzony z pogonienie Milki.

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto lip 05, 2011 7:20 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

Kalinka to śliczna dziewczynka. :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Wto lip 05, 2011 18:40 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

MarciaMuuu pisze:Na pocieszenie napiszę, że Kotyk jest już z nami 9 miesięcy i sytuacja p-o-w-o-l-i się uspokaja :mrgreen: .

Ładne mi POCIESZENIE :roll:
MarciaMuuu pisze:A to wyjście Frycka na dwór to aby na pewno kara? Bo jeżeli on tam biegnie, to mi się wydaje, że czuje się nagrodzony z pogonienie Milki.

Nie, ja tak tego nie odbieram. Biegnie, ale taki wyraźnie spłoszony. Wygląda to tak, jakby doskonale wiedział, że jestem na niego zła i wolał zniknąć mi z oczu na jakiś czas, cwaniak jeden :wink:

Wczoraj po południu pogonił Milkę przed domem, ale widząca to Kropka zareagowała błyskawicznie - dopadła go i najnormalniej w świecie spuściła mu manto :ok: . Nie ukrywam, miałam małą satysfakcję, widząc jak ucieka w popłochu przed wściekłą Kropą :lol:

No ale tak przecież nie może być. Napisałam dziś do Rysi w sprawie tych kropli Bacha. Zobaczymy co mi odpisze :)
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto lip 05, 2011 20:13 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 9 :-)

JoasiaS pisze:
MarciaMuuu pisze:Na pocieszenie napiszę, że Kotyk jest już z nami 9 miesięcy i sytuacja p-o-w-o-l-i się uspokaja :mrgreen: .

Ładne mi POCIESZENIE :roll:
MarciaMuuu pisze:A to wyjście Frycka na dwór to aby na pewno kara? Bo jeżeli on tam biegnie, to mi się wydaje, że czuje się nagrodzony z pogonienie Milki.

Nie, ja tak tego nie odbieram. Biegnie, ale taki wyraźnie spłoszony. Wygląda to tak, jakby doskonale wiedział, że jestem na niego zła i wolał zniknąć mi z oczu na jakiś czas, cwaniak jeden :wink:

Wczoraj po południu pogonił Milkę przed domem, ale widząca to Kropka zareagowała błyskawicznie - dopadła go i najnormalniej w świecie spuściła mu manto :ok: . Nie ukrywam, miałam małą satysfakcję, widząc jak ucieka w popłochu przed wściekłą Kropą :lol:

No ale tak przecież nie może być. Napisałam dziś do Rysi w sprawie tych kropli Bacha. Zobaczymy co mi odpisze :)

Kropka-kocham Cię
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]