Jeśli już jazda ma trwać ponad 12 godzin to wolę wynająć busa. Ale ponad 12 godz. to dużo i tak, ja jak ja, już tak jeździłam autobusami ale kociaste jajo zniosą. Dlatego o tym samolocie myślałam
Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:SpokojnieNie jedziemy jutro
Jeśli już jazda ma trwać ponad 12 godzin to wolę wynająć busa. Ale ponad 12 godz. to dużo i tak, ja jak ja, już tak jeździłam autobusami ale kociaste jajo zniosą. Dlatego o tym samolocie myślałam

kotx2 pisze:Gibutkowa pisze:SpokojnieNie jedziemy jutro
no samolotem było by ekspresowo
,to byłby twój pierwszy lot Gibutkowa pisze:Nooo...i ostatni...
Ja w ogóle jestem anty...
kotx2 pisze:Gibutkowa pisze:Nooo...i ostatni...
Ja w ogóle jestem anty...
a tak konkretniej to czego sie obawiasz
Gibutkowa pisze:(układam w pudełku w łazience patyczki do uszu jeden za drugim w równych rządkach![]()
kotx2 pisze:jeszcze mały ocikkażdy ma swoje strachy ,ja np.nie napiję sie z nikim np.wody mineralnej albo coli itp.z jednej butelki,szklanki,kubka...nawet z TŻ
,nie wiem czemu tak mam
jozefina1970 pisze:kotx2 pisze:jeszcze mały ocikkażdy ma swoje strachy ,ja np.nie napiję sie z nikim np.wody mineralnej albo coli itp.z jednej butelki,szklanki,kubka...nawet z TŻ
,nie wiem czemu tak mam
Teoretycznie nie powinno się pić - była nawet taka akcja: nie daję gryza, nie daję łyka - to chyba coś z meningokokami? Kurdę, ja to chyba OT mam we krwi - no nie umiem się powstrzymaćDorotka co prawda pozwala ale nie nadgoni własnego wątku
kotx2 pisze:ja juz tak miałam ,jak tej akcji jeszcze nie było![]()
![]()
jozefina1970 pisze:kotx2 pisze:ja juz tak miałam ,jak tej akcji jeszcze nie było![]()
![]()
A nie, nie - tak mi się tylko skojarzyło, też nie przepadam za takim dzieleniem się "dobrem" ale jakiś większych schiz (z tego powodu) nie mamAle sukcesywnie walczę ze swoimi
kotx2 pisze:i jeszcze wącham szklanki![]()
serio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości