Marzenia też tak powiedziała a ja do tej pory myślałam, ze on jest mały Przy Lali widać różnicę, z tym, że to facet a nie delikatna kobitka
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
sunshine ja dziś nie kumata jakaś co z tym drzewem
shalom wszystkie moje zwierzęta żyją w zgodzie (jedynie micha u dużych psów to świętość)
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Ja Lali muszę obroże z 10-cioma dzwonkami kupic O mało zawału nie dostałam - 2-gi raz tak się schowała, że nie mogłam jej znaleźć....... 1.000 czarnych mysli, że uciekła, wyszła jak Ola wychodziła na podwórko, nie zauważyła, nie dopilnowałam , klełam na siebie Ola się popłakała Zazwyczaj przychodziła jak ją wołałam .
Teraz validolek ufffffffffffff
Współczuję przeżyć ... mnie wczoraj tak Plamka urządziła przed wyjściem do pracy. Na szczęście ją znalazłam ... na krześle pod stołem
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
górnej szuflady nie ma , bo sie rozwaliły sównice (czy jak sie to nazywa) i czeka aż mój TŻ raczy to naprawić
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
no to ja wszystkie takie skrytki (np za spodniami w szafie - dobrze, ze oko błysnęło) obskoczyłam,
ta byla 1 raz
idę obiad wstawić bo Ola głodna zaraz będzie
Moje też się lubią pochować. A ja wtedy staje i wołam: Konan, Frejka! gdzie jesteście? czasem parę razy i po chwili tuptają w moją stronę, albo zaspane albo zdziwione i Konanek robi takie zdziwione miiiiaaaauuuu? jakby pytał co chcesz? Ale zawsze wychodzą
Lala też przychodzi (tak ok 70/30) jak ją wołam a jak stukne miskami kotów to oboje są w sekundę Wiec wołałam, miskami stukalam i nic - i to spowodowało same czarne mysli, strach
No nic , wszystko jest ok na szczęście
Marzenia , alareipan, smarti chyba by mnie powiesiły
P.S kocham moja teściowa - mam taki zapas kopytek w zamrażarce........
piękne foty, śliczne te kotuszki, a psiaki fajnie, że zgrane towarzystwo jest:) ja jak moje śpią to mogę wołac i wołać i nic. zero. nieraz jakgłupia ich szukam, zazwyczaj znajduję chociaż co rusz to nowe kryjówki.. Xelmuś myje się na śpiąco własnie