Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 18:37 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURI,jest DT szukamy DS! odstr.6

Przepraszam za wtrącenie ale mam nóż na gardle:
viewtopic.php?f=13&t=122426&p=6901064#p6901064
magdajedral

Post » Pt sty 07, 2011 22:16 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURI,jest DT szukamy DS! odstr.6

Kochani a oto nasza Buri:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I jak się w niech nie zakochać :) :1luvu:
magdajedral

Post » Sob sty 08, 2011 0:19 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

... :mrgreen:
Ostatnio edytowano Sob sty 08, 2011 0:20 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sty 08, 2011 0:20 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURI,jest DT szukamy DS! odstr.6

magdajedral pisze:Kochani a oto nasza Buri:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I jak się w niech nie zakochać :) :1luvu:

:) Cudna jest :mrgreen: też mam dwa buraski :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sty 08, 2011 8:47 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

śliczna dziewczynka,

czy mi się wydaje czy ona ma troszkę dłuższą sierść?

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Czw sty 13, 2011 12:37 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

mój słodziaczek ukochany jedzie jutro do DT :D

ciekawe jak pogodzi się z tamtejszym kiciem-bardzo bym chciała aby oboje byli szczęśliwi-Buri jest taka urocza i słodka.. :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sty 14, 2011 21:21 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Buri w nowym DT

Obrazek

i z Tito

Obrazek
magdajedral

Post » Pt sty 14, 2011 21:36 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

mądrutka Buri :D i baaardzo gościnny Tituś :D :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

Bądż szczęśliwa w nowym domku słodziaku-traktorku :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob sty 15, 2011 22:44 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Cześć dziewczyny :(
wróciłam do domu, obie kicie żyją, mało zjadły, smutne...
Cały dzień żyłam z duszą na ramieniu co się dzieje w domu. Buri nastawiona na mizianie w każdej ilości :D a Tito wystraszony, serduszko wali jak nie wiem co. Mimo wszystko zauważyłam, że choć na 100% się jej boi to idzie i kładzie się w jej pobliżu, chociaż mógłby dużo dalej.
Widzę że on nadal nastawiony jest na przyjaźń, ale Buri jeszcze powarkuje.

Noc miałam czujną bardzo, oj bardzo. Oba koty spały ze mną na łóżku, Buri spokojnie, w jednym miejscu, Tito standard po całej mnie, ale nerwowo całą noc. Jak spadła na podłogę piłeczka, to zerwał się biedny i uciekł. Muszę Wam powiedzieć że strasznie mi go żal :cry:
Pisałam już Smarti że Buri kaszle. Zobaczymy co będzie dziś. Ja mam odczucie jakby wyrywało z niej płuca, ale może u kota to ma inne znaczenie.
Wszelkie rady mile widziane. Póki co kupię to sreberko i witaminki, a jak nie pomoże to pójdę do innego weta.

Hm, przypomniałam dziś sobie że koty uwielbiają krople walerianowe i posmarowałam im po kropelce po czółkach- może coś da :roll:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob sty 15, 2011 23:01 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

A moze Buri zaklaczona jest? Zosia tez tak dziwnie jakby kaslala i po pascie jej przeszlo. W sprawie dogadania sie to ja bym feilyway postawila.
magdajedral

Post » Sob sty 15, 2011 23:39 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Tak, o tym też mówiła Iwonka. Buri faktycznie ciągle się pucuje. Zajęła honorowe miejsce na drapaku Tita i wygląda jak Królowa Buri. Pyta kiedy odwiedzi ją ciocia Smarti.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob sty 15, 2011 23:59 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Moja Burania slodka-kochanie przestań warczeć na Tita-on chce być Twoim najlepszym przyjacielem-bądż mądrutką koteczką,proszę Cie!!

A ciocia smarti przyjmuje teraz Babla z Palucha i Carlita ze schronu w Łodzi oraz 3 albo 4 wyłysiałe od grzyba maluchy z Rybnika więc z czasem może być krucho... :roll:
Ale jak tylko kicie wyjdą na prostą to zaraz się w odwiedzinki wproszę.

Zobaczysz Jola-przyjdzie jeszcze czas że Tito będzie nią rządził :ok: :kotek: :kotek: :ok:

smarti

Post » Nie sty 16, 2011 0:14 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

Oj, marzę o tym aby był to związek partnerski. Buri chyba będzie dziś spała na drapaczku coś mi się wydaje :)
Spodobało się panience :lol: a Tito patrzy kto zajął jego drapak :o
Ciociu Smarti- zapraszamy!!!!!!!
czy w domu smutno bez Burani? :cry:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie sty 16, 2011 0:21 Re: Czarna kotka zniknęła,jest BURI szukamy DS! ZDJĘCIA STR.12

oj,bardzo smutno-nikt nie miauczy za mięskiem i nie ma tego ślicznego smukłego pyszczydełka :roll: do całowania :D

ale najważniejsze aby Buri była szczęśliwa z Titem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

[poprzednia][następna]