MRU
Moderator: Estraven
Mruśkowo pisze:No właśnie mam ten czas spędzić z Wami. Jak to jestJak Duża wyjeżdża
Czy Wasza Duża też pojechała
Chętnie Was poznam.
MRU
Mruśkowo pisze:No właśnie mam ten czas spędzić z Wami. Jak to jestJak Duża wyjeżdża
Czy Wasza Duża też pojechała
Chętnie Was poznam.
MRU
bozena640 pisze:My nie wiemy, nasza Duża nas nie zostawia. Mówi, że jesteśmy takie kochaniutkie kotki, że nie mogłaby nas zostawić
Marzenia11 pisze:bozena640 pisze:My nie wiemy, nasza Duża nas nie zostawia. Mówi, że jesteśmy takie kochaniutkie kotki, że nie mogłaby nas zostawić
Ojej... to znaczy, że my nie jesteśmy kochaniutkie?![]()
![]()
- Nusia
Marzenia11 pisze:A jak całują w łepek, bawią się, głaszczą to co to znaczy?![]()
![]()
- Nusia
Marzenia11 pisze:Jesteś już spakowana? - Nusia
Ciekawe co przywieziesz NOWEGO do jedzenia!![]()
![]()
- Duża

oczywiście syczą nadal, ale już bardziej dla zasady i "żeby żadna nie myślała, ze ktoraś tu ustąpi"
Małe Czarne jeszcze nie do końca pewne, czy sunąca galopem Mru ma cel staranować przeciwnika, czy własnie pogonić dla zabawy, ale SIĘ BAWIĄ
A Mru zachwycona drapakiem - dostała szału, skacze, wywija fikołki na drabince, zeskakuje i wskakuje... normlanie gdybym to widziała tu od razu bym zamowiła kotu duuuuży drapak
Małe Czarne już nie są zestresowane jej obecnością, ani ona ich, choć walczą na syczenie o moje względy i poranne głaskanie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 18 gości