H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 04, 2009 21:53 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Dorota pisze:Zjadlo.
Wykapalo sie.

I paszlooo do znajomych!

A nie mówiłam... :twisted:
varia pisze:No chyba nie wolałabyś, żeby poszło do znajomych głodne i brudne. Obrazek

No, wyjątkowo zgodzę się z Varią... :ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 04, 2009 21:55 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

varia pisze:
Dorota pisze:Zjadlo.
Wykapalo sie.

I paszlooo do znajomych!

No chyba nie wolałabyś, żeby poszło do znajomych głodne i brudne. Obrazek

Czy ja wiem...
Interesu w temacie nie mam... Zasadniczo :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lis 04, 2009 22:33 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

ponawiam pytanie o Pastowanego i Grubszego? Co slychac? jak tam chlopaki Monia? :mrgreen: :mrgreen:
a zdjecia jakies czy cos?
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro lis 04, 2009 22:37 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

aga9955 pisze:ponawiam pytanie o Pastowanego i Grubszego? Co slychac? jak tam chlopaki Monia? :mrgreen: :mrgreen:

Sama zobaczysz - mam nadzieję... :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro lis 04, 2009 22:49 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Marcelibu pisze:
aga9955 pisze:ponawiam pytanie o Pastowanego i Grubszego? Co slychac? jak tam chlopaki Monia? :mrgreen: :mrgreen:

z przyjemnoscia:)))
Obrazek

aga9955

Post » Śro lis 04, 2009 22:50 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

aga9955 pisze:
Marcelibu pisze:

z przyjemnoscia:)))

:D :ok:

Marcelibu

Post » Śro lis 04, 2009 22:55 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Tak ogólnie to: Meonik w porzo - łyka Rubenal, więcej sika, ale NwŚwZ z Łodzi powiedziała, że tak ma być i że po 2 tygodniach kontrola krwi.
Panikarz-Histeryk OK, dostaje Uro-pet i też sika OK. Ale mi o sikaniu wyszło?! :oops: Poza tym Hugo znowu zjada chrupki "Hairball" Whiskasa, które dostał od Cioci Xandry. To znaczy, że pewnie niedługo będzie zatkanie kłakami. Jak ostatnio po dużych dawkach tegoż specyfiku, niby "odkłaczającego".
O, Meonik już przyszedł, muszę mu łóżko pościelić :oops: . Dobranoc... :D

Edit: któryś ma "zapalenie kupy". Wydaje mi się, że chyba jednak moje Bure Pysio... :roll: . Jutro dam "bonusik" z Laktulozy lub parafiny :twisted: .

Marcelibu

Post » Śro lis 04, 2009 23:02 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

wyleczymy Monia zapalenie kupy i mam nadzieje ze choc naa chwile zobacze Twoje kotuchy:)

Prezenty gromadze wiec pytanie co chlopcy lubia jesc najbardziej albo czym uwielbiaja sie bawic:)?
Prezent dla duzej jest niespodzianka :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

aga9955

Post » Śro lis 04, 2009 23:04 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

A niepotrzebna Ci może jeszcze do tego łóżka przepiękna cerberzyca zwana roboczo Chudą Cholerą...?
Gnieździ mi się toto we włosach, wąsy wpycha do ust, spać nie daje, dosyć mam :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lis 04, 2009 23:29 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

yyy, dzięki Monia :P , było powiedzieć że "uszy" Młodemu szkodzą, to bym nie przywoziła :P

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Czw lis 05, 2009 9:15 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

przemo. pisze:yyy, dzięki Monia :P , było powiedzieć że "uszy" Młodemu szkodzą, to bym nie przywoziła :P

:1luvu:
Hugcio je uwieeeelbia!!!!!!!!!!!!! Da się za nie zabić. Stoi nad miską pełną Urinary i ryczy. Nie miauczy, tylko ryczy: "daj uszyyyyyy!!!!".
A to, że średnio :wink: odkłaczają - to inna sprawa.

Meonik dostał rano "bonusik" :P .

Marcelibu

Post » Czw lis 05, 2009 9:16 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Wielbłądzio pisze:A niepotrzebna Ci może jeszcze do tego łóżka przepiękna cerberzyca zwana roboczo Chudą Cholerą...?
Gnieździ mi się toto we włosach, wąsy wpycha do ust, spać nie daje, dosyć mam :twisted:

Meonik ze mną identycznie spał dziś w nocy. Miał oparte pysio na mojej twarzy. Policzek na policzku. Trochę kuł wąsami 8) .

Marcelibu

Post » Czw lis 05, 2009 9:18 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

aga9955 pisze:wyleczymy Monia zapalenie kupy i mam nadzieje ze choc naa chwile zobacze Twoje kotuchy:)

Prezenty gromadze wiec pytanie co chlopcy lubia jesc najbardziej albo czym uwielbiaja sie bawic:)?
Prezent dla duzej jest niespodzianka :mrgreen: :mrgreen:

Żadnych prezentów, Ciociu Ago. Chłopaki się ucieszą z odwiedzin. Tylko Hugcio może się znaleźć troszkę później...
:oops: Ale on się boi tylko troszeczkę.

Marcelibu

Post » Pt lis 06, 2009 10:30 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Zapalenie kupy u Meonika było. I to spore, patrząc po ilościach zostawionych przez niego w kuwecie wczoraj. Tylko nie wiem, czy mi się opłaca Meonika przepychać, bo po parafinie i oczyszczeniu natychmiast znowu zaczyna zjadać strasznie dużo. Drożej wychodzi... :roll: :smokin:

Marcelibu

Post » Sob lis 07, 2009 7:30 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:A niepotrzebna Ci może jeszcze do tego łóżka przepiękna cerberzyca zwana roboczo Chudą Cholerą...?

Meonik ze mną identycznie spał dziś w nocy. Miał oparte pysio na mojej twarzy. Policzek na policzku. Trochę kuł wąsami 8) .

Myszon śpi na mojej głowie.
I pewnie dlatego mam ostatnio koszmary senne 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]