Femka pisze:wpadnij do mnie na obiad, ugotuję Ci coś pysznegovaria pisze:Ja-Ba pisze:nie smakowało kotce Twoje gotowanie![]()
![]()
To akurat nie dziwi.
Kiedy?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:wpadnij do mnie na obiad, ugotuję Ci coś pysznegovaria pisze:Ja-Ba pisze:nie smakowało kotce Twoje gotowanie![]()
![]()
To akurat nie dziwi.
dam Ci znać, kiedy będzie udane polowanie w piwnicyvaria pisze:Femka pisze:wpadnij do mnie na obiad, ugotuję Ci coś pysznegovaria pisze:Ja-Ba pisze:nie smakowało kotce Twoje gotowanie![]()
![]()
To akurat nie dziwi.
Kiedy?
Femka pisze:dam Ci znać, kiedy będzie udane polowanie w piwnicyvaria pisze:Femka pisze:wpadnij do mnie na obiad, ugotuję Ci coś pysznegovaria pisze:Ja-Ba pisze:nie smakowało kotce Twoje gotowanie![]()
![]()
To akurat nie dziwi.
Kiedy?
Femka pisze:nie będziesz się brzydzić?
zapietanaguzik pisze:alalallalala zgadnijcie ktooooooo przed kwilą się przyszedł potulić i pogłasiać, i to drugi raz dzisiaj![]()
![]()
Ja-Ba pisze:zapietanaguzik pisze:alalallalala zgadnijcie ktooooooo przed kwilą się przyszedł potulić i pogłasiać, i to drugi raz dzisiaj![]()
![]()
Varia![]()
Femka pisze:no proszę, wczoraj przejechałam się metrem, wróciłam do Łodzi, a dzisiaj metro w Warszawie stanęło z żalu za mną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 50 gości