Femka pisze:
bo mnie się wyczerpały już pomysły kulinarne, czyli menu wkładane na zachętę do klatki łapki.
nie smakowało kotce Twoje gotowanie

Dzień dobry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:
bo mnie się wyczerpały już pomysły kulinarne, czyli menu wkładane na zachętę do klatki łapki.
Zasługi mają charakter uznaniowy. To ja je uznajęDorota pisze:Bylam tu wczesniej.
I mam zaslugi
pogardziła whiskasem, KK, wołowiną, tuńczykiem. Wszystko w otoczeniu błogiego zapachu walerianyJa-Ba pisze:Femka pisze:
nie smakowało kotce Twoje gotowanie![]()
![]()
Femka pisze:pogardziła whiskasem, KK, wołowiną, tuńczykiem. Wszystko w otoczeniu błogiego zapachu walerianyJa-Ba pisze:Femka pisze:
nie smakowało kotce Twoje gotowanie![]()
![]()
![]()
Wczoraj łajza już normalnie ze mnie zakpiła, bo zagryzła szczura i zostawiła go przy klatce łapce.
to się nie zastanawiaj, tylko uruchamiaj produkcjęJa-Ba pisze:Zawsze zastanawia mnie że nikt nie produkuje dla kotów puszek o smaku myszy i szczurów..
Femka pisze:to się nie zastanawiaj, tylko uruchamiaj produkcjęJa-Ba pisze:Zawsze zastanawia mnie że nikt nie produkuje dla kotów puszek o smaku myszy i szczurów..
jakbyś potrzebowała rad co do skuteczności metod, to wal jak w dymzapietanaguzik pisze:żegnam chwilowo
idę zabić kota i się wykąpać
Femka pisze:jakbyś potrzebowała rad co do skuteczności metod, to wal jak w dymzapietanaguzik pisze:żegnam chwilowo
idę zabić kota i się wykąpać
Tylko skuteczności brak.Femka pisze:mam bogate doświadczenie w zarzynaniu koteczków![]()
Ja-Ba pisze:nie smakowało kotce Twoje gotowanie![]()
![]()
varia pisze:Tylko skuteczności brak.Femka pisze:mam bogate doświadczenie w zarzynaniu koteczków![]()
wpadnij do mnie na obiad, ugotuję Ci coś pysznegovaria pisze:Ja-Ba pisze:nie smakowało kotce Twoje gotowanie![]()
![]()
To akurat nie dziwi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 39 gości