Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 18, 2013 19:45 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

A to swoja droga :lol:
(ze dziwnie)
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Wto cze 18, 2013 19:48 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

:)
A poza tym, ten tekst był dla mnie zawsze niezrozumiały, przez co tajemniczy, a tu voila!
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto cze 18, 2013 19:50 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Cos w tym jest :idea:
Obrazek

Birfanka

Post » Wto cze 18, 2013 19:53 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

A pamietasz lusterka (odpustowo prywaciarskie) z fotkami bohaterów? Biało czarne, ale w wersji lux podkolorowane?

casica

Post » Wto cze 18, 2013 19:55 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Pamietam :lol:

Jeszcze byly z Jankiem, Marusia albo Szarikiem, Winnetou, Klossem bodajze, i z roznymi piosenkarzami :lol:
Obrazek

Birfanka

Post » Wto cze 18, 2013 19:56 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Wybór był szeroki, wybór bohaterów oczywiście :)

casica

Post » Wto cze 18, 2013 19:57 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Fotos bohatera byl rzecza cenna :P
Obrazek

Birfanka

Post » Wto cze 18, 2013 19:59 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

No masz! I inne gadżety, za zaoszczędzone kieszonkowe kupowałam mamie w prezencie pierścionki, a ta mi tłumaczyła, że zupelnie niepotrzenie bo kazdy ma swój gust 8)
No cóz one dla mnie były piękne :)

casica

Post » Wto cze 18, 2013 20:43 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Tez mnie w dziecinstwie zachwycaly rzeczy, jakie obecnie raczej by przerazily Obrazek

Kazdy ma swoj gust (brawo dla Mamy za dyplomacje! :P ), ale to dobrze, ze z wiekiem on sie jednak zmienia i przewaznie nie pozostaje na cale zycie :lol:
Obrazek

Birfanka

Post » Wto cze 18, 2013 20:48 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

\m/ lusterko z Limahlem \m/
ja kupowałam Mamie - szczylem będąc - namiętnie chusteczki do nosa i sole do kąpieli w takich szklanych szyszkach :mrgreen:
istna erupcja pomysłowości ;>

a tak baj de łej prezentów - kiedyś wrzuciłam to znalezisko na fejsa, ale z uciechy jeszcze raz pokażę tutaj: podczas przeprowadzki znalazłam w starych papierach ten oto, zachowany przez moich Rodziców, list, który napisałam do Gwiazdora - boszsz, jak pomyślę, jak się musiał poczuć mój biedny Tatko, z Jego totalnie niematerialistycznym podejściem do życia, to do dziś się rumienię przez dziki atak śmiechu :oops:
Obrazek
KotkaWodna

Post » Wto cze 18, 2013 20:56 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Szczęśliwie dawano tzw odpór moim zupełnie spaczonym gustom, więc jakoś sie ten gust ułozył. Z drugiej strony, gdybym kochała taka tandetę, to pewnie nie wiedziałabym, że ona jest tandetna :lol:

Kotko, pamiętam to z fejsa. I oczywiście najbardziej podobają mi się zyczenia dla taty :ryk:

casica

Post » Wto cze 18, 2013 21:26 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

:oops: :oops:
Tatulu, wybacz....
KotkaWodna

Post » Wto cze 18, 2013 21:31 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Wybaczył, przecież czytał, a Ty żyjesz, gdyby nie wybaczył, byłaby wyższa wersja :)

casica

Post » Wto cze 18, 2013 21:32 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

ha. o tym aspekcie nie pomyślałamżem ;>
KotkaWodna

Post » Wto cze 18, 2013 21:36 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

A widzisz? Nie ma to jak konsultacje społeczne :)

casica

[poprzednia][następna]