Chłopaki jak miło czytac takie dobre wieści

Papusiać, papusiać Tygrysy, bo inaczej podeśle Wam Bączka, on Was nauczy czyścić miseczki

A jak sie miewa senior Punto

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:
A jak sie miewa senior Punto![]()
Fredziolina pisze:Mysle,ze nospe mozesz mu podac, natomiast jeżeli chodzi o furagine to moja wetka preferuje co najmniej 10 dniową przerwę.
dzioby125 pisze:Mały właśnie powędrował do kuwety, trochę tam był, a gdy wyszedł to ja powędrowałam uzbrojona w łopatkę i nic, żadnego urobku. Przysiadł skulony na blacie w kuchni z oczami przymrużonymi, tak jak chory kotWzięłam go na ręce i zaniosłam do kuwety, wyszłam. Trochę popłakał, ale zrobił sioo
czy dać mu no-spe? bo ewidentnie miał problemy, już się wystraszyłam, że się przytkał
Jak mu pomóc : no-spe i furagine czy tylko no-spe?
goska_bs pisze:Rewolwer Ty si enei wydurniajchcesz zeby Duza sie stresa nabawila??
dzioby125 pisze:goska_bs pisze:Rewolwer Ty si enei wydurniajchcesz zeby Duza sie stresa nabawila??
Chcą mnie wykończyć, jak nie jeden to drugi, a jeszcze marudny tż na głowie![]()
goska_bs pisze:A TZ na glowie??? wspolczuje takiego ciezaru)
dzioby125 pisze:goska_bs pisze:A TZ na glowie??? wspolczuje takiego ciezaru)
O tak, bo my to z tych puchatych jesteśmy![]()
Boję się już tak na zapas jutrzejszego dnia, bo Tż ma służbę i wraca dopiero w czwartek, a gdy jestem sama i bezbronna to zawsze z kociastymi się coś dzieje
goska_bs pisze:dzioby125 pisze:goska_bs pisze:A TZ na glowie??? wspolczuje takiego ciezaru)
O tak, bo my to z tych puchatych jesteśmy![]()
A to witam w klubie puchatych![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 31 gości