Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Kasiu a może suche gastro?
Taniej...
MonikaMroz pisze:Kasiu a jaka on je karme gastro? RC?
Bastet pisze:MonikaMroz pisze:Kasiu a może suche gastro?
Taniej...
Wiem... Ale on był od początku swojego życia na suchej purinie, i obawiam się, że suche to mu jakoś gorzej służy... Szkoda mi w niego pakować suche znowu.. Dopytam jutro pania doktor.
Bastet pisze:MonikaMroz pisze:Kasiu a jaka on je karme gastro? RC?
Tak. RC saszetki. Jakiś czas temu był wątek, że nawet ktoś oddawał. Więc pomyślałam, że zapytam..
Bastet pisze:Tak. No właśnie sucha purina, chyba cat chow... Plus jakieś saszetki a'la Whiskas... Do tego on niby jeszcze nie umiał jeść stałego pokarmu, i podejrzewam, że dostawał zwykle mleko...
Jasne, pewnie, że ze może być z Hillsa - bardzo dziękujęMam nadzieję, że gastro to gastro, i że brzuszek Havranka ładnie zareaguje też na inną firmę..
![]()
Ale jeszcze porozmawiam jutro z lekarką
MonikaMroz pisze:Bastet pisze:Tak. No właśnie sucha purina, chyba cat chow... Plus jakieś saszetki a'la Whiskas... Do tego on niby jeszcze nie umiał jeść stałego pokarmu, i podejrzewam, że dostawał zwykle mleko...
Jasne, pewnie, że ze może być z Hillsa - bardzo dziękujęMam nadzieję, że gastro to gastro, i że brzuszek Havranka ładnie zareaguje też na inną firmę..
![]()
Ale jeszcze porozmawiam jutro z lekarką
To bede czekac na info.
Moge zamówić i RC mokre i Hill's mokre
Albo jakieś suche.
To już jak chcesz Kasiu. Oferuje po prosto pomoc do 100 zł bo tyle moge. Amy nie musi leków w tym miesiacu kupować za 270 złwiec inne futerko moge wesprzec.
Choć może suche lepiej kupic u weta bo tam maja po 400gram paczki bo na necie nie ma tzn. w zooplusie.
To czekam jutro na pw![]()
MonikaMroz pisze:A co Tola miała?
Jakiegoś pierwotniaka chyba.
Tylko ze jemu po gsrtro sie poprawiło
A Toli chyba nie. Z tego co pamietam.
A on miał USG? Bo może on ma IBD (nieswoiste zapalenie jelit). Bo to sie objawia takimi kupami tez. Choć u mojej Bagi tylko wymioty były.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 142 gości