Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Iwo, cudowny ten Brytyjczyk!![]()
Skąd się wziął? Nie mogę znaleźć tego w postach...
iwoo1 pisze:Prawdopodobnie w sobotę będą miały domki ostatnie trzy szczeniaczki. Oby tylko ta alkoholiczka mi je przyniosła, ludzie już na nie czekają.
Cieszę się, że już opuszczą marnych opiekunów, będą miały fajne domki. Chciałam wysterylizować ich matkę za moje pieniądze, ale o tym mogę tylko pomarzyć. Nikomu nie będzie chciało się jechać z sunią, a o opiece po zabiegu to już w ogóle nie ma mowy, nie mogę na nich polegać. Trudno, ale powiedziałam, że kolejnych szczeniąt nie będę ratować.
MIKUŚ pisze:Iwoo pociesze Cię kobieto.
Mój Maćko ważył aż 2,4 kocur brytujski 1,5 roczny. Wychudzony, zabiedzony, nikt nie wiedział że to brytyjczyk.
W końcu pięknego dnia przytaszczyłam go do domu i dziś jest pięknym 12 letnim kotem brytyjskim bez papierów co prawda. Jest piękny, cudny, w szczytowej formie ważył 10 kg, ale faktycznie norma to była ok 8 kg, obecnie waży 6,5 ale ma 12 lat chłopak. TO MÓJ PIERWSZY KOT - Pionier!!
MIKUŚ pisze:Zdjęcia hmm...muszę zrobić.
Kirunia wróciła! Zaczyna się interesować życiem. Podeszła dziś do miski z wodą - co uważam za bardzo poważny znak że lepiej sie czuje. Zaczęła lekko bawic się myszką, po czym się wywróciła i zasnęła.![]()
Jest słabiuteńka, ale wciąż leki i kroplówy. Strzykawka odstawiona, właśnie przed chwilą sama zjadła gerberka i nie zwymiotowała!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości