Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
toz-police pisze:Musze wam powiedziec, ze Miecio nadrabia w jedzeniu. Caly czs stoi przy misce, ale nie je lapczywie tylko na raty, najpierw oczywiscie trzeba go wypiescic. Ale tak sie nauczyl, ze jedzonko ze strzykawki tez musi byc, jutro porobimy zdjecia to zobaczycie jak to slodko wygloda. Chyba jelitka zaczely pracowac bo dzisiaj byla pierwsza kupka i to ladna ( zadnej biegunki ) i popoludniu druga. Takze jest dobrze.
wiesiaczek1 pisze:takich bandytów nie trzeba "tropić" tylko topić, mordować, utłuc bestie , tak uważam chociażem katolik i byłam dziś święcic palemkę![]()
![]()
aga-zgaga pisze:i oczywiscie kara nikogo za to nie spotka.
wroce do mojego pomyslu. jak przejdziemy na emeryturki, skrzykniemy sie, bedziemy tropic takich gnoi i robic im to samo, co oni zrobili tym biednym stworzeniom. tak wezmy w przyblizeniu: piec walnietych staruszek chyba da rade jednemu oprychowi?
bagheera pisze:aga-zgaga pisze:i oczywiscie kara nikogo za to nie spotka.
wroce do mojego pomyslu. jak przejdziemy na emeryturki, skrzykniemy sie, bedziemy tropic takich gnoi i robic im to samo, co oni zrobili tym biednym stworzeniom. tak wezmy w przyblizeniu: piec walnietych staruszek chyba da rade jednemu oprychowi?
Proszę mnie dopisać do listy...
bulba pisze:bagheera pisze:aga-zgaga pisze:i oczywiscie kara nikogo za to nie spotka.
I mnie bardzo proszę.
Myszolandia pisze:bulba pisze:bagheera pisze:aga-zgaga pisze:i oczywiscie kara nikogo za to nie spotka.
I mnie bardzo proszę.
i qrde mnie .......
Erin pisze:Idę z Wami![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 25 gości