wqrf mam lekki w związku za zamówieniem do zooplusa

Jak byk stalo w newsletterze na temat wczorajszego rabatu: "Aby skorzystać z rabatu wystarczy wpisać podany kod w pole KOD KUPONU w koszyku zakupów." Niestety, z przyczyn tajemniczych po wpisaniu rzeczonego kodu w rzeczone pole (bodaj cztery podejścia) żaden 10% super rabat nie objawial się w podsumowaniu

W związku z tym zooplus dostal ode mnie takiego maila:"Witam,
Pytanie dotyczy zamówienia nr ...
W ofercie SUPER RABAT -10% na wszystkie produkty w dniach 14-15.03.2012 widnieje informacja, że rabat ten lączy się z innymi, a tymczasem po wpisaniu kodu kuponu nie widzę, żeby suma zamówienia zmniejszyla się o reklamowane 10%. Kwota ta bez odliczeń wynosi 604.40, a po odliczeniu 3% z wykupionego przeze mnie planu oszczędnościowego 586.28 i taka widnieje w fakturze. Poniżej znajdowala się informacja, że oszczędzam 92 zlote czego - jako żywo - nie dostrzegam. Nie jestem matematykiem, ale nawet ja widzę, że różnica między 604.40 a 586.28 wynosi 18.12 zl, a nie 92.
GDZIE ZATEM 10% SUPER RABATU, KTÓRY MA SIĘ LĄCZYĆ Z INNYMI?"
Dziś rano przyszla taka odpowiedź:"serdecznie dziękujemy za Pani wiadomość.
Przykro nam bardo, ale prawdopodobnie nie aktywowała Pani kodu kuponu SUPER_RABAT.
Aby zrealizować kupon należy wprowadzić kod kuponu do aktywnego okienka kod promocyjny, znajdującego się pod listą artykułów znajdujących się w koszyku i następnie kliknąć Aktywuj kod (prosimy zwrócić uwagę, aby nazwa kodu została wpisana bez spacji!). Wysokość rachunku zostanie automatycznie pomniejszona o wartość kuponu.
W razie pytań prosimy nie zwlekać i skontaktować się z nami ponownie.
Pozdrawiamy
serwis obsługi klienta zooplus
Bardzo cenimy sobię opinie naszych Klientów, które pomagają nam stale ulepszać serwis sklepu.
Prosimy zatem o wyrażenie swojego zdania na temat naszego serwisu poprzez kliknięcie na jeden z poniższych linków..."
No to się z nimi kontaktuję po raz kolejny pytając czy mam rozumieć, że pomniejszą mi platność o rabat, bo ja już w formularzu zamówienia zmian wprowadzić nie mogę. I co? I dupa zimna

Zero reakcji do tej pory, za to przyszedl mail, że paczkę już przekazali do GLS
Dobrze, że wybralam opcję platności po 14 dniach od dostawy

Ale jak nic nie uwalczę, to czuję, że wyrażę dosadnie moją opinię o serwisie "klikając na jeden z poniższych linków"

Tudzież napuszczę na nich mojego brata, który jest adwokatem
wqrf nr 2: w urobku rudzielca "klębila się" glista - żywa, sztuk jedna

Już wiem czemu takie śmierdzące bąki puszcza

Jutro trucie