Myszka z Rodzinką

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 08, 2011 13:21 Re: Myszka z Rodzinką

zrobiono dla Emi wiecej, znacaznie wiecej niz wszystko... Odeszla :placz: :placz: :placz: :placz: Nie wiadomo tak wlasciwie co jej bylo, prawdopodobnie jakas autoimmunologiczna choroba, ktora wyniszczyla jej organizm. MAlutka dostala az krwotoku wewnetrznego, wymiotowala krwia...
Wycierpiala w zyciu juz zbyt wiele, walczyla do konca, dzielna mala gwiazdeczka... Zostala uspiona, odchodzila wtulona w swoja ukochana opiekunke [*] Justa kochala te mala jak wlasna coreczke... Wszyscy wierzyli do konca, ze mala z tego wyjdzie, ale ona byla za mala, za slaba, zbyt powaznie chora, prawdopodobnie to byl szereg zlozonych chorob, bo np.malenka byla bardzo malenka, niczym 3 miesieczne kocie, a miala ok.pol roku juz. Nie rosla... Ostatnie 2 miesiace zycia miala sie znakomicie, opieka Justy i wetow wiecej niz perfekcyjna i wielka, wielka milosc, byla pelna energii, wesola, kochala sie bawic, mowilam na nia "male tajfuniatko", tak ja energia rozpierala..
Pociesza mnie, ze nie cierpi juz, nic jej nie boli... Ale jestem wsciekla na los, ze nie dal malej zadnych szans!! :evil: Za szybko nam ja zabral!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 08, 2011 13:24 Re: Myszka z Rodzinką

bry

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw gru 08, 2011 13:49 Re: Myszka z Rodzinką

Bardzo mi przykro :( Emi [*]
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 08, 2011 16:34 Re: Myszka z Rodzinką

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw gru 08, 2011 20:31 Re: Myszka z Rodzinką

Kociara82 pisze:zrobiono dla Emi wiecej, znacaznie wiecej niz wszystko... Odeszla :placz: :placz: :placz: :placz: Nie wiadomo tak wlasciwie co jej bylo, prawdopodobnie jakas autoimmunologiczna choroba, ktora wyniszczyla jej organizm. MAlutka dostala az krwotoku wewnetrznego, wymiotowala krwia...
Wycierpiala w zyciu juz zbyt wiele, walczyla do konca, dzielna mala gwiazdeczka... Zostala uspiona, odchodzila wtulona w swoja ukochana opiekunke [*] Justa kochala te mala jak wlasna coreczke... Wszyscy wierzyli do konca, ze mala z tego wyjdzie, ale ona byla za mala, za slaba, zbyt powaznie chora, prawdopodobnie to byl szereg zlozonych chorob, bo np.malenka byla bardzo malenka, niczym 3 miesieczne kocie, a miala ok.pol roku juz. Nie rosla... Ostatnie 2 miesiace zycia miala sie znakomicie, opieka Justy i wetow wiecej niz perfekcyjna i wielka, wielka milosc, byla pelna energii, wesola, kochala sie bawic, mowilam na nia "male tajfuniatko", tak ja energia rozpierala..
Pociesza mnie, ze nie cierpi juz, nic jej nie boli... Ale jestem wsciekla na los, ze nie dal malej zadnych szans!! :evil: Za szybko nam ja zabral!

Ja również nie potrafię się z tym pogodzić...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw gru 08, 2011 20:35 Re: Myszka z Rodzinką

Smutno [']
A ja tutaj wypatruję fotek Pitka, a tu proszę Mysia z czułych pocałunkach i to nie z Hakerem :kotek:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw gru 08, 2011 21:53 Re: Myszka z Rodzinką

też poproszę o fotki Pitka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw gru 08, 2011 21:57 Re: Myszka z Rodzinką

Danusia pisze:Obrazek

jakie to piękne :love: :love: :love: :love: :love: :love:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Stary co z pracy wrócił wczoraj
kussad pisze:Zapraszam na ten wątek: viewtopic.php?f=8&t=136687&start=0
To kontynuacja akcji "Nakarm psa z Szerlokiem" - to tylko klikanie raz dziennie :wink:

Ja karmię Kermi z Bydgoszczy.
- tak jak koleżanka bo lepiej żeby głosy się nie rozpraszały. Klikamy już 3 dni i z 80 piesków został nakarmiony tylko jeden a akcja kończy się 19 grudnia :(

Gdybyście dołączyły bardzo proszę o dopisywanie się na wątku to nie będzie spadał i może ktoś jeszcze go zauważy!
Bardzo dziękujemy w imieniu psiaków ze schroniska w Gdyni i Bydgoszczy!

Jest też wydarzenie na FB!

Zaraz pozaglądam :ok: :ok: :ok:
rudy kociak pisze:
Na miejscu Myszolandii byłabym zazdrosna :wink: na takie czułości :lol: Ja tak z pewną nieśmiałością :oops: dopraszam się o zdjęcia Piotrusia :wink: liczącże mnie inni odwiedzający ten wątek poprą.Buziaki dla królewny Mysi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a to już ich nie pierwszy raz :mrgreen:
Spróbuję co wygmerać :oops: :oops: :oops:
Kociara82 pisze:ach te czulosci :1luvu: :1luvu: Cudownie sie patrzy na tak szczesliwego kota i zakotchanych w nim Duzych :1luvu: :1luvu:

Sis, Emi.... :placz: :placz: :placz: :placz: ona.... :placz: :placz: :placz: :placz: chyba odchodzi :placz: :placz: :placz: :placz: Nasza malenka, piekna gwiazdeczka gasnie :placz: :placz: :placz: :placz:

już wyszłam do pracy,jak pisałaś tego posta :(
Karolek(ona) pisze:Mysza ty za dobrze to tam nie masz??

Łoj :oops: :oops: :oops:
Kociara82 pisze: Ale jestem wsciekla na los, ze nie dal malej zadnych szans!! :evil: Za szybko nam ja zabral!

do doopy to wszystko :( :evil:
MaryLux pisze:bry

Hej Maryś
kussad pisze:Bardzo mi przykro :( Emi [*]

wierzyłam,ze jej się uda,a tu :(
kalair pisze:Obrazek

nie wiem co to miało być ,ale z pewnością ładne :1luvu:
vega013 pisze:
Ja również nie potrafię się z tym pogodzić...

bałam się zaglądać w jej wątek jak wróciłam :(
Hannah12 pisze:Smutno [']
A ja tutaj wypatruję fotek Pitka, a tu proszę Mysia z czułych pocałunkach i to nie z Hakerem :kotek:

Danusia pisze:też poproszę o fotki Pitka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

[*]
Haniu,Danuś,rudy kociak,coś wygmeram,chociaż staram się Pitka jak najmniej wstawiać w fora otwarte,ale coś wygmeram :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 08, 2011 22:17 Re: Myszka z Rodzinką

Myszolandia pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt gru 09, 2011 8:44 Re: Myszka z Rodzinką

Jak tu ślicznie i kolorowo. Cieszę się, że Was znalazłam. :roll: Pozdrawiam. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt gru 09, 2011 8:55 Re: Myszka z Rodzinką

Dzień dobry Mysieńko prześliczna i kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Buziaczki i miłego piąteczku dla całej Rodzinki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt gru 09, 2011 9:46 Re: Myszka z Rodzinką

Obrazek

a to na dobry humorek
Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt gru 09, 2011 10:35 Re: Myszka z Rodzinką

Dzień dobry :D
Obrazek
Buziaczki ślemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt gru 09, 2011 11:52 Re: Myszka z Rodzinką

w przelocie zaglądam się witam :1luvu:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt gru 09, 2011 15:29 Re: Myszka z Rodzinką

Dzień dobry. :)
Witamy się gromadką. :D

Obrazek
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=20&t=137690 - Bazarek na Kotylion Viva!

mojekoty

Od: Pon maja 03, 2010 13:57

[poprzednia][następna]