Morelowo-migdałowo..:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 29, 2011 17:50 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Kiedyś dodawałam Rescue do wody do podlewania kwiatka przytarganego spod śmietnika [kwiatków też mi szkoda :? ] w nędznym stanie. Szybko doszedł do siebie. Niestety tarczniki na nim też :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie maja 29, 2011 18:17 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

morelowa pisze:Kiedyś dodawałam Rescue do wody do podlewania kwiatka przytarganego spod śmietnika [kwiatków też mi szkoda :? ] w nędznym stanie. Szybko doszedł do siebie. Niestety tarczniki na nim też :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na kwiatkach za bardzo sie nie znam. :)

Rescue a gdzie to można kupić ?
Też się na tym nie znam.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie maja 29, 2011 19:08 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Rescue Remedy - w aptekach niektórych. We Wro jest w sieci aptek Super-Pharm, w innych miastach moze być gdzie indziej.

http://www.superpharm.pl/placowki/index Warszawa, Gdańsk itd.
ale nie wiem czy to aktualne adresy :wink:

Bardzo przydatne dla ludzi :mrgreen: . Pomaga przy omdleniach takoż, uśmierza swędzenie po komarach, krem Rescue na oparzenia i inne rany. Praktycznie nie używam nic innego.Kremu na zwierzakach - nie; może lekko szczypać w pierwszej chwili.

Instrukcja używania - jeśli kupisz, bo mi się już nie chce :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie maja 29, 2011 21:29 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Troszkę lepiej ze Smoczkiem ,już tak sie nie trzęsie ,powąchał i pochlipał
whiskasika ,czasu mu trzeba ,rc calm w misce :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie maja 29, 2011 21:34 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

iwona66 pisze:Troszkę lepiej ze Smoczkiem ,już tak sie nie trzęsie ,powąchał i pochlipał
whiskasika ,czasu mu trzeba ,rc calm w misce :ok:

Kochana jesteś. :1luvu:
Obrazek

kotika

Post » Pon maja 30, 2011 8:19 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Smoczuś, Smoczulek, biedactwo moje :1luvu: . Ty się nie bój, tylko mocno się przytulaj. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Ciotka trzyma za Ciebie kciuki z całej siły :ok: :ok: :ok: :ok:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon maja 30, 2011 8:58 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Trzymaj, trzymaj Fanszeta :!: bo jestem cała przerażona jego przerażeniem :( i tym, że to nie koniec.

Dzięki Iwonko :1luvu:

Fanszeta, już widziałam na którymś wątku, że Szczuruś to kotuś 8O .

Obrazek

morelowa

Post » Pon maja 30, 2011 10:23 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

morelowa pisze:Trzymaj, trzymaj Fanszeta :!: bo jestem cała przerażona jego przerażeniem :( i tym, że to nie koniec.

Dzięki Iwonko :1luvu:

Fanszeta, już widziałam na którymś wątku, że Szczuruś to kotuś 8O .

Szczuruś to kotek, mój TŻ tak go nazwał, a ściśle mówiąc: "wstrętne szczurzysko". A jak nikt go nie słyszła, to mówił do niego: "ti,ti moje maleństwo" :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:Ale to były trudne początki, teraz razem sypiają :ryk:

I też chcę podziękować Iwonce, której niestety nie znam osobiście, za opiekę nad Smoczulkiem :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pon maja 30, 2011 13:28 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

RC calm - Alfa kazozepina ponoć z mleka pozyskiwana i L-tryptofan odpowiedzialny za produkcję serotoniny... Podobno naturalne..mniej wiecej :o
Nigdzie nic o uzależnieniu, wet tez mi nie powiedział...:( - nie wie.. :? - akurat :twisted:
Ale NIESTETY działa dopiero [b]po 10 dniach . W porywach 7.
[/b] i należy go podawać na taki czas PRZED wydarzeniem, a potem 2-3 mce.
To będe miała wyluzowanego kota :D

Chyba udam sie do Wro.. i tak muszę ten tydzień wolności jeszcze wykorzystać i może dokupię Bacha, bo mi się konczy.

Obrazek

morelowa

Post » Pon maja 30, 2011 16:15 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

I jeszcze jedna , ważna sprawa... gdyby Smok przyjechał w niedzielę, to bym miała..... PREZENT na urodziny :!:
bo poza tym to nie ma się z czego cieszyć... :twisted:

Obrazek

morelowa

Post » Pon maja 30, 2011 20:59 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Miska z żarełkiem pusta ,cal suchy ruszony w kuwecie sioooo :D
Smoczek zaparkował dupke w budce i został z niej wyciągnięty w celach miętoszenia
futra :lol: w między czasie pod nosek podkładałam mięsko i wreszcie załapał :1luvu:
zjadł dość sporą garść mięska,po jedzonku został wymasowany brzuchal który wywalony został :mrgreen: :mrgreen:
w celach jasnych :1luvu:
Jaki on jest delikatny ,łapkami ślicznie ugniatał powietrze ,a ja buziakowałam łepetynę
dotykał mojej twarzy bardzo delikatnie ,miodzio :1luvu:
Został wycałowany ,wygłaskany ,napasiony ,kuweta gotowa do ponownego użytku :ok:
Już się tak nie martwię ,będzie dobrze :ok:
Wyprawkę odbiorę w czwartek :ok:
Piotr poinformowany o przybyciu Smoka :ok:

iwona66

Post » Pon maja 30, 2011 22:14 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :ok:
Obrazek

kotika

Post » Wto maja 31, 2011 7:23 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Jakie fajne wiadomości o Smoczku!!! :1luvu: On jest troszkę nieśmiały, ale jak się go weźmie na kolana i zachęci, to wtedy wychodzi z niego kawał miziaka.

Fanszeta

Post » Wto maja 31, 2011 8:07 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Och... słów mi brak ......................
Iwonko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kotika za to, że tak go wychowałaś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Smok za całokształ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

morelowa

Post » Wto maja 31, 2011 10:51 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Nowe wieści :mrgreen:
Smok dość mocno podżarł w nocy ,miski czyste ,a w kuwecie komplet urobku :mrgreen:
wyjęty ze swojego azylu wywala ślicznie brzuszek ,głaszczemy a on myje mi rękę :D
są próby łapania piórek ,ale bardziej działa mysi ogonek :lol:
Gdy jeszcze raz odwiedziłam kotka ten leżał tam gdzie go zostawiłam ,zresztą po spacerze po
brodziku wrócił na kocyk pralkowy :) ,lepiej :1luvu:

iwona66

[poprzednia][następna]