Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 7:31 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Oj, to Mała już po menopauzie :ok:
Jak minęła Wam noc?

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto kwi 19, 2011 12:02 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Dzień dobry :)

Obrazek

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Wto kwi 19, 2011 16:32 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

elu pisze:Dzień dobry :)

Obrazek

elu, widzę, że wszedzie sie chwalisz :):):):)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Wto kwi 19, 2011 18:20 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Jak się czuje Mia po sterylce? jak ranka się goi? No zdradź nam coś Wei. Nosiła kubraczek?
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto kwi 19, 2011 19:20 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Wei, odezwij się.
martwię sie troszkę o Ciebie o to jak Mia po sterylce. co u Was??
daj znać.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Śro kwi 20, 2011 7:00 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Wei mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Chciałam wkleić wątek Czarusia, którego ktoś zmasakrował i pilnie potrzebuje operacji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=32886&f=1&t=126836&start=0 :/
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro kwi 20, 2011 7:42 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

turkawka pisze:Wei mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Chciałam wkleić wątek Czarusia, którego ktoś zmasakrował i pilnie potrzebuje operacji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=32886&f=1&t=126836&start=0 :/

o kurcze....... :cry:

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Czw kwi 21, 2011 8:17 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Dziewczyny, przepraszam, żem taka mało rozmowna. Nie mam weny i nastroju, a i z czasem krucho. Początek tego roku obfituje w trudności. Np. w zeszłym tygodniu miałam stłuczkę - nie z mojej winy, inny samochód wjechał mi w tył - i z tym kupa załatwiania, w dodatku muszę nosić kołnierz ortopedyczny, bo mam skręcony i naderwany odcinek szyjny kręgosłupa.
Poza tym ponad dwa tygodnie temu pożegnaliśmy Rysia ['] - jednego z rudzielców mojej mamy :( Bardzo to wszyscy przeżyliśmy. Rysio umarł z powodu FIP.

Mia jest w super kondycji i już tego samego wieczoru była w świetnej formie. Ponieważ ma szew śródskórny, to w ogóle się nim nie interesuje - nic tam nie wystaje i jest gładziutki :) Teraz minął już tydzień i również sierść odrasta - a wygolone miała maluteńko.
Uczę koty chodzić w obróżkach z dzwoneczkami, bo pewnie przy okazji świąt zaliczą pierwsze obwąchiwanie ogrodu u rodziców :)
Bisou się śmiertelnie obraził i ucieka przede mną - tak że nie moge mu zdjąć obróżki ;) Kukiego przekupiłam wołowiną, a Mia jak zwykle bryka.
Balkon niedługo będzie zabezpieczony, za co wziął się były TŻ :) Konstrukcja juz stoi, czekamy na siatkę z sieci-korsze.

Postaram się wstawić za chwilę parę zdjęć kotów :)

PS. Mama mnie tu przygnała, mówiąc, że czekacie :D

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw kwi 21, 2011 8:25 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Cookie i Mia są nierozłączni:)
Obrazek

Obrazek

Bizut z głupią miną....
Obrazek

... i Bizut dostojny :D
Obrazek

Przy okazji bardzo chciałam podziękować turkawce za pożyczanie maszynki do mięsa - gdyby nie Ty, koty nie miałyby barfa! Jesteś nieoceniona :D

Weihaiwej

Post » Czw kwi 21, 2011 8:34 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Współczuję Weihaiwej. Rzeczywiście wiele niefajnych rzeczy się skupiło. Oby teraz juz tylko dobrze było :ok:

I teraz rodzice mają jednego kotka? Tęskni bardzo za braciszkiem?

sunshine

Post » Czw kwi 21, 2011 8:37 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

sunshine pisze:I teraz rodzice mają jednego kotka? Tęskni bardzo za braciszkiem?

Na razie mają jednego... Brakuje mu towarzystwa. Na początku szukał Rysia, ale teraz już się przyzwyczaił - chyba. Fascynuje go odkrywany właśnie świat ogrodu, to mu daje zajęcie i rozrywkę :) A już jutro zwalę się do domu ja z całą gromadą :)
Myślę, że trafi się w odpowiednim momencie jakiś towarzysz dla Marysia... 8)

Ale wszyscy bardzo tęsknimy za Rysiem. Jak patrzy się na Marysia bez jego brata, to jakby patrzeć na pół kota :( Byli nierozłączni :(

Weihaiwej

Post » Czw kwi 21, 2011 8:40 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Wiem Weihaiwej o czym piszesz. Podobnie było u mnie, gdy zginął Ewaryst. Żaba jeszcze długo za nim tęskniła. Jak na drodze rodziców stanie odpowiedni towarzysz dla rudzielca, napisz tu o tym, poproszę.

A zdjęcia kotuchów śliczne. Dziewczyna wspaniale ożywia Twoje towarzystwo.

sunshine

Post » Czw kwi 21, 2011 8:43 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Oj, Wei, przykro się czyta takie wieści ale dobrze, że Twoje kociaste zdrowe i nie chorują :ok: I śliczne! Trzymam za Ciebie kciuki z całego serducha, bardzo przykro mi się zrobiło, jak przeczytałam o Twoich osobistych sprawach, wierz mi - sama to przeżywałam i fajnie nie jest, ale dasz radę :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw kwi 21, 2011 9:03 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Pozdrawiamy mamę Weihaiwej :)

Mała Czekolada szwajcarska się poleca. Jest słodziutka i trochę rozbrykana. O wadach nie piszę ;)

A moja maszynka jest zawsze do Twoich usług ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw kwi 21, 2011 10:46 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Wei- tak mi przykro zarówno z powodu Twoich problemów jak i z powodu Rysia.
Az łzy mi do oczy napłynęły :( bo oni faktycznie wydawali się jak JEDENKOT. a tu teraz Maryś sam został...
miło że były TŻ pomaga w osiatkowaniu :)
M.ój aktualnie kafelkuje balkon a potem siateczka juz..
pozdrów Mamę swoją:)
i udanych świąt!
Obrazek Obrazek

sliver_87

[poprzednia][następna]