Przygody Oli kosmitki,Oskar podróżnik i Ala szuka DOMKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 8:36 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

Na niektórych fotkach zaczynam dostrzegać to, co próbujesz nam wmawiać Agnieszko- że Ola potrzebuje diety :mrgreen:
A podobnego rudzielca nasza znajoma znalazła w lesie. Maluch był wygłodzony, wyziębiony. A teraz to najwdzięczniejszy rudzielec pod słońcem.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto gru 28, 2010 8:47 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

sunshine pisze:Na niektórych fotkach zaczynam dostrzegać to, co próbujesz nam wmawiać Agnieszko- że Ola potrzebuje diety :mrgreen:
A podobnego rudzielca nasza znajoma znalazła w lesie. Maluch był wygłodzony, wyziębiony. A teraz to najwdzięczniejszy rudzielec pod słońcem.

Prawda - a Ola udawadnia, że ja próbuję ją zagłodzić - normalnie masakra - Tak wymysliłam, że może nie dam jej jeść przez 24H to pokona swój lęk przed psami i zejdzie na dół :twisted: - mama mówi, że na pewno to jej nie zaszkodzi :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Wto gru 28, 2010 12:07 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

Zaglądamy a tu takie niespodzianki :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 28, 2010 12:32 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

Ola ma cudną rodzinkę :D :1luvu: Też mi się gęba cieszy jak tu zaglądam :D :D :D

Drapie w okno jak mój Karmel -a jak mu się otworzy to nie chce wyjść bo śniegu się boi :wink: :lol:

Rudzielec ciudny :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto gru 28, 2010 23:19 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

Dzięki amysiu :kotek:

... ach ci Duzi są dziwni, Duża zaziębiona skrzeczy jak stara ropucha i teraz ma jeszcze katar - znowu :roll: , zeby mi nie padła bo kto mnie pogłaska tak jak Ona, więc poszłam ją pougniatać i pomruczeć - mówi, że lepiej i nawija o przygodach - bo ja dzisiaj luzik jedzenie i spanie 8) - a Duża ta to miała powrót do domu - wjechała w zaspę bo jakiś śmieć, tak mówi duża chciał ją zepchnąć z drogi, a był większy, a Duża jechała autem Taty - to taki inny Duży - jechała z krzykaczami :wink: z przedszkola i musiała zadzwonić po innego Tatę - to taki Duży o Tża Dużej - który pomógł jej wyjechać dla niego mega :1luvu: , bo gdyby nie On to bym była głodna, a tak wszystko dobrze się skończyło i nie życzę sobie więcej takich przygód
:kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Śro gru 29, 2010 8:28 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

pozdrawiamy przednoworocznie :)
u nas Lala powoli akceptuje psa a jak już jego pozna dobrze to wiosną 2 podwórkowe jeszcze pozna - moc wrażeń ją czeka.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro gru 29, 2010 10:34 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

agnieszka1565 pisze:Dzięki amysiu :kotek:

... ach ci Duzi są dziwni, Duża zaziębiona skrzeczy jak stara ropucha i teraz ma jeszcze katar - znowu :roll: , zeby mi nie padła bo kto mnie pogłaska tak jak Ona, więc poszłam ją pougniatać i pomruczeć - mówi, że lepiej i nawija o przygodach - bo ja dzisiaj luzik jedzenie i spanie 8) - a Duża ta to miała powrót do domu - wjechała w zaspę bo jakiś śmieć, tak mówi duża chciał ją zepchnąć z drogi, a był większy, a Duża jechała autem Taty - to taki inny Duży - jechała z krzykaczami :wink: z przedszkola i musiała zadzwonić po innego Tatę - to taki Duży o Tża Dużej - który pomógł jej wyjechać dla niego mega :1luvu: , bo gdyby nie On to bym była głodna, a tak wszystko dobrze się skończyło i nie życzę sobie więcej takich przygód
:kotek:

Postrzeganie świata przez Olę jest powalające :ryk: :ryk: :ryk:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Śro gru 29, 2010 13:23 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

Dobrze że pańci się nic nie stało :D :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro gru 29, 2010 23:15 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

... i znowu zamiecha, czy ja wspominałam, że w moim domu jest drugi kot :strach: ,ale Duża mówi, że spoko tylko troszkę nie kumata po co jest człowiek, może Duża pozwoli mi z nią pogadać, bo to dziewczyna Ala - ale Duża mówi, że zmieni jej imię na Jaga od Baba Jaga bo robi bajzel i Duża musi sprzątać bo Tż marudzi - ja jej mówię zmień Tża :wink: - a teraz o tym, wielkie poruszenie bo Ala jest połamana i jutro ma zabieg trzymam ogon za powodzenie - bo tak robią koty :wink: - mam nadzieję, że z tego wszystkiego Duża nie zapomni mnie nakarmić rano :mrgreen: - czy ja mówiła, że nie chcę przygód a tu masz...
Ola lekko zdegustowana
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Czw gru 30, 2010 11:21 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

Zawiozłam dzisiaj Alę do kliniki - niestety łapka nie do uratowania - mam nadzieję, że zabieg pójdzie Ok. Tak czułam, ale liczyłam, że się mylę - mam nadzieję, że będzie dobrze. :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Czw gru 30, 2010 11:23 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

Będzie dobrze :ok: Cały czas poczytuję o Ali.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw gru 30, 2010 11:23 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

Oj, Ala, Ala :-(
Trzymamy kciuki za zabieg a Ty Ola trzymaj ogonek :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 30, 2010 11:35 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

Kciuki mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Szkoda, że łapki nie da się uratować :(
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw gru 30, 2010 13:12 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

agnieszka1565 pisze:Zawiozłam dzisiaj Alę do kliniki - niestety łapka nie do uratowania - mam nadzieję, że zabieg pójdzie Ok. Tak czułam, ale liczyłam, że się mylę - mam nadzieję, że będzie dobrze. :oops:

doczytam wątek pozniej, bo wybywam z domku :oops:
Kciuki nieustajace za Alę :ok: :ok: :ok:
Będzie dobrze :ok: , beż łapki też da radę :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw gru 30, 2010 20:01 Re: Przygody Oli co spadła z nieba :) i Ala na tymczasie

:( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]