Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:Przypomina Pacianke od redafu![]()
Birfanka pisze:Zabers, jakie grabisz, wszak takie kocieta wlasnie sa poprawne politycznie![]()
(a Ty ich przeciez ani nie rozmnazalas, ani nie dopuszczalas do urodzenia, nikt Ci nie moze tego zarzucic)
Birfanka pisze:Edit: ja to mam nagrabione, bo mutanta z papierami mam, a o Anulce to juz nie wspominam
Za to moja Maye moge przedstawiac jako uratowana, bo wydarta z lap pseuduchow rozmnazaczy![]()
Tylko Fifinka mnie czesciowo rehabilituje, o!![]()
Ech, paranoja
Birfanka pisze:Przypomina Pacianke od redafu![]()
Zabers, jakie grabisz, wszak takie kocieta wlasnie sa poprawne politycznie![]()
(a Ty ich przeciez ani nie rozmnazalas, ani nie dopuszczalas do urodzenia, nikt Ci nie moze tego zarzucic)
Edit: ja to mam nagrabione, bo mutanta z papierami mam, a o Anulce to juz nie wspominam
Za to moja Maye moge przedstawiac jako uratowana, bo wydarta z lap pseuduchow rozmnazaczy![]()
Ech, paranoja
Mnie dziwi,ze niepoprawne politycznie jest marzenie o kocie okreslonego koloru.Ze jak chce ze skarpetkami ,to jestem be i nie kocham kotow.Bo powinnam wziac buraska jak mi proponuja zamiast.A co z wolna wola-zastanawiam sie -ile osob ,ktore chcialy adoptowac kota o okreslonym kolorze odeszlo z kwitkiem z miau,bo ktos uznal ,ze nie zasluguja na kota.Smieli marzyc o rudym a fe.Szylkretki -skandalzabers pisze:Birfanka pisze:Edit: ja to mam nagrabione, bo mutanta z papierami mam, a o Anulce to juz nie wspominam
Ech, paranoja
Mam dla Was, dziewczyny, taki szczwany plan, który (jak dobrze pójdzie) uchroni Was od szubienicy. Trzeba wypuścić wszystkie "papierowe" na podwórko, potem szybciutko wyłapać i już są uratowane.![]()
Dla mnie w ogóle ta cała dyskusja jest od czapy. Nic mnie tak nie osłabia jak mieszanka radykalizmu i utopijnego myślenia. A w ogóle co to kogo obchodzi jakie koty ktoś lubi, czy mu się podobają. Dramat.
Birfanka pisze:Idealisci owszem zmieniali swiat, ale w ogolnym rozrachunku chyba narobili wiecej zlego, niz dobrego![]()
Birfanka pisze:Ja tam cenie realizm i twardy kontakt z rzeczywistoscia, o.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości