Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:A kiedy będą fotki pozostałych szczypiorow i Agatki![]()
![]()
Marcelibu pisze:Za koty pod Twoją i NwŚwZ opieką nie trzeba trzymać kciuków!![]()
![]()
Ale, jak tak bardzo chcesz...!
Femka pisze:winna jestem wielkie podziękowanie dla naszej Pani Doktor, która zgodziła się zdjąć szwy i zbadać koteczkę mimo, że była ona sterylizowana w innej lecznicy (talon).
Marcelibu pisze:Femka pisze:winna jestem wielkie podziękowanie dla naszej Pani Doktor, która zgodziła się zdjąć szwy i zbadać koteczkę mimo, że była ona sterylizowana w innej lecznicy (talon).
Ja ufam Twojej Pani Doktor, jak mało któremu lekarzowi wet - sterylka mogła być robiona gdzie indziej - ważne, że teraz kotka jest pod Jej opieką. To znaczy, ze wszystko będzie dobrze!
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:winna jestem wielkie podziękowanie dla naszej Pani Doktor, która zgodziła się zdjąć szwy i zbadać koteczkę mimo, że była ona sterylizowana w innej lecznicy (talon).
Ja ufam Twojej Pani Doktor, jak mało któremu lekarzowi wet - sterylka mogła być robiona gdzie indziej - ważne, że teraz kotka jest pod Jej opieką. To znaczy, ze wszystko będzie dobrze!
a Ty myślisz, że dlaczego Tosię do niej zawlokłam
chciałam mieć pewność
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 56 gości