Moje cztery ogony i trzynascie łapek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 21, 2007 21:48

Femka pisze:Melduję się i ja u Trawiastych. Piękna rodzinka. Sami indywidualiści. Wspominałaś coś o reklamacji u CoToMa :D Pewnie się zemściła za Myszaka, którego też chciała reklamować, ale Iwona_35 nie uznała :D :D :D

a tak poważnie: wielkie macie serce, Ty i Twój TŻ.
Niniejszym się wprosiłam i zamierzam tu bywać bez względu na wszystko :D

Bardzo serdecznie Cie witam zatem w moim watku . :lol: Tutaj przynajmnej nie musimy sie przeganiac :lol: .Ale jesli myslisz ,ze na bazarek juz nie zajrze to sie grubo mylisz :lol: :lol: :lol:

a co do tej reklamacji ,to jeszcze nie zdazylismy slowa wypowiedziec ,a CoToMa od razu zaznaczyla ,ze nie bedzie :crying:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie paź 21, 2007 21:51

Monostra pisze:Śliczne ogonki i łapeczki. :D
Cztery to piękna liczba :) Najlepsza!
Bazylek jeszcze może zrobić się miziasty - on może nie ma na to czasu, energia go rozpiera. :) Niektóre koty tak mają.
A dokacałam się tak jak Ty - biorąc czwartego, zastanawiałam się z przerażeniem, do ilu dojdę, aż się ustawi kocia równowaga. :)

Ja mam nadzieje ,ze ta rownowaga juz nastapila . :lol: .Kocham koty bardzo ,ale niestety miejsca na nie malenko :(
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 21, 2007 21:54

kalair pisze:Trawko! Jak super, że założyłaś wątek swoim kociastym!!! :D :D Jak tylko zobaczyłam tytuł-wiedziałam, że to Twój wątek!!
Głaski dla wszystkich iObrazek

Witaj Kalair w naszym watku :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 21, 2007 21:57

A ja miałam niedawno zapytać - bo nie byłam na bieżąco - czy te wszystkie Kociaste w podpisie to Twoje... :?: 8O
teraz już wiem i cieszę się bardzo, że Wam sie stadko tak pięknie rozrosło :D

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie paź 21, 2007 21:58

CoToMa pisze:
trawa11 pisze:
CoToMa pisze:
trawa11 pisze:
CoToMa pisze:
trawa11 pisze:
CoToMa pisze:To ja się pierwsza wprosiłam do wątku.
Ale chyba jako mama chrzestna (?) Bajki, Bazylka i Małgosi vel Sigmy mogę???
:lol: :lol: :lol:

Jasne,jasne ,super :!:
Zapraszam potrojna matke chrzestna :lol: :lol: :lol: ,a praezenty beda? :oops:

Nie ma sprawy. Wolisz kotki czy kocurki??? I jakie kolor futerka sobie życzysz? :twisted: :twisted: :twisted:

Jessu,czy Ty wiesz ,ze moj TZ obiecal dr Asi ,ze nastepnaego kota ,a raczej kotke nazwie jej imieniem? :twisted: :twisted: :twisted:

Jakby co, to tri jeszcze u nas jest i nadal jest bezimienna :lol: :lol: :lol:

taa,tylko ,ze wiesz ,ze tri nie zdala pozytywnie testu :(

Bo ona była nieprzygotowana :wink:
Wyćwiczę ją i powtórny test zda śpiewająco :lol: :lol: :lol:

Ha ,ha ,ha ,akurat znajdziesz na to czas :lol: No chyba ,z ewezmiesz se ja do domku na te cwiczenia :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 21, 2007 22:07

Kruca bomba aż se kalkulatora użyłem. Nijak 13 do 4 nie pasi. Napisz jak one sobie radzą w życiu. Kto wie komu się to może przydać. Pzdr.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie paź 21, 2007 22:22

PcimOlki pisze:Kruca bomba aż se kalkulatora użyłem. Nijak 13 do 4 nie pasi. Napisz jak one sobie radzą w życiu. Kto wie komu się to może przydać. Pzdr.

Oj radza sobie bezlapki znakomicie .No oczywiscie jest im w zyciu duzo trudniej niz czterolapkom.No i jest zdecydowana roznica jesli chodzi o kota bez tylnej lapki i kota bez przedniej .
Koty bez przedniej tak jak u nas Bajka i Maniuś bardzo latwo potrafia wskoczyc na dosyc duza wysokosc ,np z podlogi na parapet okna ,z pominieciem taboretu ,ktory tam specjalnie dla nich stoi :lol: .Maja poprostu bardzo umiesnione tylne lapy .Rowniez w normalnym poruszaniu sie zauwaza sie jedynie jakby utykanie .Gdy szybko biegaja to nawet tego nie widac.Gorzej jest im sie bawic ta jedna lapka .Dlatego moz ewlasnie nie zabardzo to czynia :(
kotki bez tylnel lapki tak jak Bazylek i Mizenka[*],mialy problem ze wskoczeniem na parapet.Owszem wchodzily tam ,ale najpierw podciagaly sieprzednimi lapeczkami na parapet ,lub pufe i pozniej na parapet.czasem im sie to nie udawalo.ale one dopiero byly krotko poamputacji ,wiec z czasem napewno wparawa by byla .Bazylek radzi sobie juz coraz lepiej .Noi moze sie slicznie bawic ,no bo przeciez do zabawy sluza mu przednie lapeczki tzn do trzymania i lapania ..
Ogilnie nie ma problemu z bezlapkami .trzeba tylko umiec zaakceptowac te ich "innosc"
Ale to najukochansze kociaki na swiecie :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 21, 2007 22:22

Przeczytałem historię Waszych kociastych i niewiem co powiedzieć , trzeba mieć wielkie serce żeby dać dom tak poszkodowanym przez los futerkom ................ :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Głaski dla kociastych !!!

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie paź 21, 2007 22:24

bubor pisze:Przeczytałem historię Waszych kociastych i niewiem co powiedzieć , trzeba mieć wielkie serce żeby dać dom tak poszkodowanym przez los futerkom ................ :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Głaski dla kociastych !!!

bubor :oops: ,serduszka mamy malutkie :lol: ,tylko przydaloby sie wiecej miejsca dla tych kochanych futrzakow.
Glaski zaraz beda przekazane :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 21, 2007 22:37

No ja to też muszę tu zawitać!!!! Po pierwsze to wielkie gratulacje!! Nowy wątek do zakładek dodam!! Po drugie to milion kciuków za Maniusia, oby jak najszybciej wrócił do zdrowia!!! A po trzecie to 4 koty to faktycznie fajna sprawa, wiem coś o tym (+ pies) i mieszkanie też nieduże mam, ale szczerze mówiąc to mi się jeszcze więcej marzy...

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Nie paź 21, 2007 22:41

andziula20 pisze:No ja to też muszę tu zawitać!!!! Po pierwsze to wielkie gratulacje!! Nowy wątek do zakładek dodam!! Po drugie to milion kciuków za Maniusia, oby jak najszybciej wrócił do zdrowia!!! A po trzecie to 4 koty to faktycznie fajna sprawa, wiem coś o tym (+ pies) i mieszkanie też nieduże mam, ale szczerze mówiąc to mi się jeszcze więcej marzy...

witaj Andziula w naszym watku :lol: Dziekuje za gratulacje :lol:
Maniuś musi byc zdrowy ,nie wuobrazam sobie ,zeby moglo byc inaczej :( .Choroba i smierc Miziulki pokazala nam ,ze trzeba dmuchac na zimne i miec oczy szeroko otwarte na wszystko co zlego sie dzieje u koteczkow.
glaski dla Twojej czworeczki :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 21, 2007 23:47

Trawko :1luvu: :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie paź 21, 2007 23:59

Trawko ja też tak nieśmiało się wsunę :) Koty przepiękne :love: , liczba łapek jak najbardziej odpowiednia ( w końcu to szczęśliwa 13-nastka) a Maniuś nieco podobny do mego grubaska ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon paź 22, 2007 0:01

Cztery koty to świetna liczba :D , wiem coś o tym ;)
Fajnie, że założyłaś im wątek.
Bajką zachwycam się od zobaczenia jej u szylkretek 8)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon paź 22, 2007 6:44

jaaa wątek moich ulubionych kotów! Wreszcie :-) już dawno myślałam że przydałby się ich osobisty wąteczek. A ja się bardzo cieszę że będę mieć wkrótce okazję poznać Bazylka i Małgosię. Maniusia i Bajeczkę już miałam okazję poznać - cudowne kociaki :-)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

[poprzednia][następna]