Agata_j pisze:Coś Aniu powoli piszesz, wszyscy czekają na kolejne odcinki z niecierpliwością!
To taka cokilkugodzinna powieść w odcinkach. Kazdy czeka z niecierpliwością na następny
Moderator: Estraven
Agata_j pisze:Coś Aniu powoli piszesz, wszyscy czekają na kolejne odcinki z niecierpliwością!

Wyobrażałam sobie co on musi czuć.. opiekunka zniknęła, ze znajomego i przyjaznego miejsca, gdzie był jedyny i najukochańszy, jakieś potwory przewiozły go do dwunastu innych kotów, a potem jeszcze gdzie indziej.. Chyba cały świat mu się zawalił..
Tym bardziej, że Puchatek właśnie ma grzybicę i nie wiem co będzie z pozostałymi.. 
kropka75 pisze:Już Cię wkręcają w kremowego?A to świnki małe, no.
![]()
A kociamberki małe puchate cudne. Dla mnie ten biały się wyróżnia zdecydowanie. Taki słodki miś.![]()
I czekam na c.d.
Cały tył zawalony wyprawką rudzielca, jakieś żwirki w pięcikilogramowych workach, żarcie w ilościach niewyobrażalnych, osobista kuweta, jakieś miseczki, łopatki, lekarstwa na oczy, w końcu to PERS, smycze, szczotki i sama nie wiem co jeszcze. Dobrze, że samochód pojemny, bo ciężarowy..
Dojeżdżając do domu, miałam łzy w oczach, tak żal mi było rudzielca..

Agata_j pisze:Musisz zatrudnić stenotypistkę

Agata_j pisze:Ania!! Ty tu nie trać czasu na podziękowania tylko pisz, pisz, pisz....Bo jescze rudasek nie skończony, a z podpisu widać że dwa czekają w kolejce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 8 gości