Moje dwa kociątka - Suara i Mauritius

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 27, 2013 12:47 Re: Moje dwa kociątka - Suara i Mauritius

A mnie tu jeszcze nie było? O.

Moje też są w zasadzie bezobsługowe, a im mają więcej tygodni tym bardziej są miziaste. Ale broją tęgo :) TO nie ze "złośliwości" tylko zwykła dziecięca ciekawość świata.
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Pt wrz 27, 2013 13:23 Re: Moje dwa kociątka - Suara i Mauritius

elianka pisze:A mnie tu jeszcze nie było? O.

Moje też są w zasadzie bezobsługowe, a im mają więcej tygodni tym bardziej są miziaste. Ale broją tęgo :) TO nie ze "złośliwości" tylko zwykła dziecięca ciekawość świata.

A witam :D ja bywam u Twoich rozrabiaków :D

aquaair

Od: Wto wrz 03, 2013 21:10

Post » Pt wrz 27, 2013 13:42 Re: Moje dwa kociątka - Suara i Mauritius

i mnie tu jeszcze nie było :) a my też się niebawem dokocimy :mrgreen:
bo widzę, jak bardzo moja Trufel tęskni do kotki moich rodziców. mimo, że ma psie towarzystwo. także, chcąc nie chcąc, racę przyznać trzeba: kotom lepiej w dwupaku.:)
Obrazek
sen podchodzi do drzwi na palcach, jak kot...

<3 Truff - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=156003
Obrazek

Trufelia

Od: Pon sie 19, 2013 20:00

Post » Pt wrz 27, 2013 14:01 Re: Moje dwa kociątka - Suara i Mauritius

Trufelia pisze:i mnie tu jeszcze nie było :) a my też się niebawem dokocimy :mrgreen:
bo widzę, jak bardzo moja Trufel tęskni do kotki moich rodziców. mimo, że ma psie towarzystwo. także, chcąc nie chcąc, racę przyznać trzeba: kotom lepiej w dwupaku.:)

To fakt.
Chociaż czasem dwupak bywa nieznośny :mrgreen:
Już mam sposób na kicię: jak zaczyna rozbudzać kocurka zaczynam ją mocno głaskać. A ona wtedy zamiast gryźć i dusić kocurka zaczyna go miziać :kotek:

aquaair

Post » Pt wrz 27, 2013 19:22 Re: Moje dwa kociątka - Suara i Mauritius

Witamy :)
Ja też mam dwa, a w zasadzie dwie kotki. Mili -2 latka, Amy- 1 rok. Jak Mili byla sama już po kastracji to zrobiła sie z niej taka dorosła kota, dystyngowana dama. Kompletnie nie miała ochoty na zabawę. Jak chciałam się z nia bawic to wychodziło na to że sama sobie rzucam piłeczke ;)
Jak przyszła Amy to Mili oszalała :) Już rok panienki się razem wychowuję i Mili choć starsza ma więcej chęci i sil do wygłupów. A Amy to taki śpioszek przytulanka :) Jest kochana i rozmruczana :)
Zapraszamy do nas :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon wrz 30, 2013 9:58 Re: Moje dwa kociątka - Suara i Mauritius

Koty poczuły już chyba zimę. Śpią i śpią. Ciężko je zagonić do zabawy.

aquaair

Post » Pon wrz 30, 2013 10:02 Re: Moje dwa kociątka - Suara i Mauritius

aquaair pisze:Koty poczuły już chyba zimę. Śpią i śpią. Ciężko je zagonić do zabawy.

Zima idzie pełna parą, bo moje coraz wcześniej robią się głodne... Normalnie o 7 wstawały razem z nami na śniadanko, a dziś - 6 godzina, a one miskami szurają :1luvu: Kochane słodycze moje :)
No, a poza tym Cynamon zaczął pod kołdrą spać. To niechybna oznaka zbliżających się mrozów :(

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pon wrz 30, 2013 14:41 Re: Moje dwa kociątka - Suara i Mauritius

Nasze grzecznie czekają aż wstaniemy. Jeszcze się nie zdarzyło żeby miauczały pod drzwiami. Co prawda zostawiam im na noc pełne miseczki :D

aquaair

[poprzednia]