MonikaMroz pisze:Zdążyłam na pierwszej stronie????
Witamy z Niedobrą Mili. Mam jej dzisiaj już dość
Witajcie,a tak wyszło jest mało ludzi na forum i zdążyłyście na 1-szą stronkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Zdążyłam na pierwszej stronie????
Witamy z Niedobrą Mili. Mam jej dzisiaj już dość
MonikaMroz pisze:Jest upierdliwa od dwóch dni. Łazi i miauczy bez powodu. Momentami to aż drze się. Wczoraj się darła do kurtek to jej odpięłam puszek od kaptura. Dzisiaj zdjęłam jej z wieszaka całą kurtkę. Powąchała i poszła się drzeć koło okna żeby jej otworzyć. To otworzyłam. Powąchała powietrze i poszła. Za minute to samo. Jakieś ma głośnie dni
vailet pisze:Czy wet aby ją dobrze wysterylizował bo faktycznie maleńkie cięcie miała na 1 cm.U nas dwa do 3 cm robiąZnam to, też Bejbi tak robiła
ale zazwyczaj po lekach.Wyglądało to jakby coś widziała i darła się patrząc gdzieś na ścianę
Nie jest po sterylce,ale od małego tak było.Od chyba 4 miesiąca zycia.
MonikaMroz pisze:vailet pisze:Czy wet aby ją dobrze wysterylizował bo faktycznie maleńkie cięcie miała na 1 cm.U nas dwa do 3 cm robiąZnam to, też Bejbi tak robiła
ale zazwyczaj po lekach.Wyglądało to jakby coś widziała i darła się patrząc gdzieś na ścianę
Nie jest po sterylce,ale od małego tak było.Od chyba 4 miesiąca zycia.
Dobrze, dobrze. Ona ma czasem takie fazy. Jak się nie będzie jej ulegać to zapomni i przejdzie. tak samo już kiedyś było jak jej laser kupilam. Zabawa za czerwonym światełkiem tak jej się podobala ze tylko przy półce stała i sie darla żeby jej laserem poświecić. No a jak się popsul to było po zabawie i zapomniała o nim.
dinzoo pisze:Bejbitku jesteśmy, spóźnione ale to siła wyższa
ucałowanka dla kiciuni i Dużej
MonikaMroz pisze:Wiem. Laser kosztował 3,50 a jedna bateria do niego chyba 2.50 x 3 sztuki to wychodziło 7,50. Ja 3 takie laserki miałam. Ale Mili je tak lubiła że po 2, 3 dniach bateria siadała.
Lilianna J-wie pisze:Nie nadążam![]()
Dzień dobry
izka53 pisze:To ja teraz tylko siknę, co by nie zgubić
Lilianna J-wie pisze:A mówiłam dać Proverę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 272 gości