Trójka drombo i ona, pies i nowy mały duży :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 10, 2010 21:49 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Cameo pisze:Piękne masz te koty i pieska, ale Mycha to już wogóle cudo :lol: :love:

dzięki :oops: :D jak ją zobaczyłam w domu to nie mogłam uwierzyć, że tż ją wyjął spod maski auta :wink:
i uparcie twierdzę, że dziadek mi taki prezent zrobił, bo prosto z pracy miałam jechać do niego na cmentarz... a tak to musiałam w domu zostać i utulić dzikulca 8)
jest mega urocza :D ma 4 m-ce, waży 1,9kg (tak z najnowszych updatów) i właśnie jej wychodzi pierwszy stały kiełek 8)
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pon sty 11, 2010 8:56 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Dobry Haniu! :D

Nie mogłam dziś wyjechać. :roll:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon sty 11, 2010 9:03 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Bry :D

Kotki / kocurki ciachnięte łatwiej znajdują domy.
Lepiej ciachnąć, a jak trafi do domu, który ma coś przeciw sterylce?
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon sty 11, 2010 11:14 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

zaznaczę 8)

a ja się spóźniłam godzinę do pracy :roll:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Wto sty 12, 2010 20:22 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

hello dzieweczki :)

ja się wczoraj spóźniłam lekko, bo pomimo, że tż mnie podwiózł specjalnie do Koziegłów, bo wiedzieliśmy, że nasz wsiowy autobus dojedzie duuużo za późno, to ten z Koziegłów też wypadł, a następny się spóźnił..
tż dzielnie walczy o przejezdną drogę. zarządca dobitnie stwierdził, że jest mało używana, więc pługu nie będzie. w efekcie na naszej bramie droga się kończy. do Wierzenicy nikt nie dojedzie :twisted:

Iza dzięki za nawiązanie tematu :) właśnie tak myślę, że lepiej by było ją oddać ciachniętą... tylko wtedy musiałabym poczekać z szukaniem domu.. :roll: a jak pomyślę, że ona w tym pokoju sama siedzi, to mi jej żal jak licho.

wczoraj doszliśmy do porozumienia, że ślub będzie tu. tylko jak zaczęliśmy się rozglądać za miejscem na imprezę, to wychodzi, że o rok za wcześnie chcemy się pobrać.. :roll: niby tylko obiad, więc stół i krzesła potrzebujemy.. ale sala ta sama co na wesela potrzebna, więc nie będzie łatwo..
Obrazek

catawba

Post » Wto sty 12, 2010 20:39 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Jakby co, u nas na działkach jest duża świetlica - nawet się dość często zdarzają tam weseliska :D
A jak duże chcecie?
Mam koło domu dwa lokale, jeden nawet sensowny cenowo jest, ale tam mają salę raczej na mniejsze wesela, chyba na 40 osób. W drugim od razu są pokoje gościnne nad restauracją.

Rozejrzyjcie się w okolicach Poznania - np Biała Dama w Kórniku, Morena w Mosinie, Leśna Podkowa w Krajkowie ... dużo jest.
Obrazek

Avian

Post » Wto sty 12, 2010 21:46 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

podpisuje listę obecności w nowym wąteczku :D

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Śro sty 13, 2010 16:19 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

może odwiedź to forum

http://poznan.forumslubne.pl/

może coś znajdziesz :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Śro sty 13, 2010 21:12 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Madziu odkryłam już to forum :) i dowiedziałam się z niego, że lepiej nie wybierać lokalu w Koziegłowach, o którym myśleliśmy.
Iza, a skąd Ty tyle wiesz o podpoznańskich lokalach? :wink: imprezowiczka z Ciebie widzę :lol: Kórnik, Luboń czy Mosina to niestety trochę za daleko.. nie chcemy wycieczek robić. chodzi tylko o uroczysty obiad dla rodziny.. choć rozmawialiśmy i tak wychodzi, że jeśli tu w Poznaniu coś zrobimy, to dojdzie jeszcze parę osób i zrobi się jakieś 30..
imprezy nocnej nie planujemy.

Anka! podpis zobowiązuje ;) pamiętaj, by odwiedzać 8)
Obrazek

catawba

Post » Śro sty 13, 2010 22:18 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

No to może niedaleko Malty chyba Novotel? Kuzyn robił komunię tam w zeszłym roku.

Jaka imprezowiczka, na obiady jeździmy czasem ;) Szczególnie do Krajkowa, ta karczma jest obłędna - coś dla Ciebie - w lesie, na konikach można pojeździć, grzybki pozbierać, naprawdę wszystkim polecam :D
http://www.podkowalesna.poznan.pl/index.htm
Obrazek

Avian

Post » Czw sty 14, 2010 9:55 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

A może polecę Ci mój lokal. Tam są małe wesela i sensowne ceny. Żadnych ukrytych dopłat. Ja miałam 31 osób.

http://www.restauracja-incognito.pl/

Tylko nie wiem czy będzie wolna data.

A kiedy chcecie ślub?
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 14, 2010 13:07 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Avian pisze:No to może niedaleko Malty chyba Novotel? Kuzyn robił komunię tam w zeszłym roku.

Jaka imprezowiczka, na obiady jeździmy czasem ;) Szczególnie do Krajkowa, ta karczma jest obłędna - coś dla Ciebie - w lesie, na konikach można pojeździć, grzybki pozbierać, naprawdę wszystkim polecam :D
http://www.podkowalesna.poznan.pl/index.htm

I desery :twisted:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Pt sty 15, 2010 20:44 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

dzięki dziewczyny :) popatrzę, poczytam..
jutro chcemy iść na kawę do szefów, podpytać ich trochę. może oni by nam pomogli coś zorganizować.. :wink:

ślub planujemy w tym roku, myślimy o czerwcu.. w lipcu i sierpniu nie mam szans na urlop, a kichowato zaraz po ślubie wracać do pracy.. :roll: ewentualnie wrzesień, choć raczej nastawiamy się na czerwiec. też myślimy o ok. 30 osobach.
generalnie to nie chcemy na to stracić majątku... :wink:

powoli też myślimy o mieszkaniu.. kredycie.. trzeba by się zacząć rozglądać, bo nawet nie wiem na co możemy sobie pozwolić.. :roll: przeraża mnie to wszystko..
przede wszystkim rozmyślam.. co zrobić, żeby za parę lat więcej zarabiać.. 8)
Obrazek

catawba

Post » Nie sty 17, 2010 10:02 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

witam weekendowo, choć tu w weekend tak pusto, że pewnie piszę do siebie 8)

tak tu ślubnie, że może uaktualnię naszą batalię z Kacprowymi struwitami ...
obecnie ich nie ma, natomiast ph cały czas się utrzymuje 7-7.5 i karma urinary jakoś tego zbić nie mogła. zdecydowaliśmy się spróbować inaczej, gdyż mokra urinary już Kacprowi uszami wychodziła i wyraźnie zazdrościł reszcie dobrego jedzonka 8)
przeszliśmy na karmę normalną, w wypadku Kacpra głównie mokrą (teraz reszta zazdrości) z dolewaną wodą, żeby go "nawodnić", a o ph ma "zadbać" Uro-pet.
chcę też kupić paski do analizy moczu, żeby częściej kontrolować ph. tylko, że nie mogę ich nigdzie dostać :roll:

Kacper luzak :)
Obrazek
Obrazek

catawba

Post » Nie sty 17, 2010 19:49 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Paski dobra sprawa, ja zawsze pożyczam od Gosi :kotek:
Pamietam jak Gosia szykowała swoje wesele, co chwile coś.
Ale zobaczysz wszystko sie uda załatwić i będzie ok.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

[poprzednia][następna]