Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 06, 2010 13:52 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

BarbAnn pisze:czy Adolfik został tutaj
http://www.catsthatlooklikehitler.com/c ... eigbest.pl
zgłoszony?

Nie :lol:
Karygodne zaniedbanie :oops: :wink:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro sty 06, 2010 17:37 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

:lol: Super zabawa w bujanie Milusi. A jaka zadowolona leży brzuszkiem do góry :mrgreen: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Śro sty 06, 2010 20:29 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

Fajne sielskie obrazki :1luvu: :D
Kiedyś to Filip lubił takie bujanie :wink: :lol: Teraz uczę Gucia :mrgreen: ,bo burczymucha się nie daje :evil:

A co to za kalendarz tam wisi ? :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sty 07, 2010 9:06 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

amyszka pisze:A co to za kalendarz tam wisi ? :roll:

Nasz, z ubiegłego roku :D
Od kilku lat robię sobie kalendarz z moimi kotami :)
Tegoroczny jest piąty :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw sty 07, 2010 9:11 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

JoasiaS pisze:
amyszka pisze:A co to za kalendarz tam wisi ? :roll:

Nasz, z ubiegłego roku :D
Od kilku lat robię sobie kalendarz z moimi kotami :)
Tegoroczny jest piąty :wink:

przepiekny:) zreszta

u mnie tez wisi:) :1luvu: :1luvu:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw sty 07, 2010 10:08 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

Bry przy śniadanku ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw sty 07, 2010 12:09 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

jestem
nie było mnie ale jestem
mam do doczytania od choroby Sznycusia
tylko gdzie to teraz jest ehhhhh :lol: :lol:

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Czw sty 07, 2010 12:19 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

bazylica pisze:jestem
nie było mnie ale jestem
mam do doczytania od choroby Sznycusia
tylko gdzie to teraz jest ehhhhh :lol: :lol:

Spokojnie, masz cały tydzień na doczytanie :wink: :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw sty 07, 2010 12:40 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

doczytasz sobie.... :D :D :D

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Czw sty 07, 2010 17:34 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

Fajne swieta :D
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt sty 08, 2010 13:57 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Wszystkiego dobrego :-)

Dziweczyny, na koniec tego wątku serdecznie poproszę was o pomoc dla kotki Milki z Dolnego Śląska pozostającej częściowo pod opieką Amyszki. Tu link do jej wątku:
viewtopic.php?f=13&t=102051
To domowa koteczka, którą kilka miesięcy temu ktoś wyrzucił razem z kociętami. Maluchy znalazły domy (sama Amysia przygarnęła małego Gucia). Milkę wysterylizowano i teraz praktycznie koczuje pod blokiem :| .

Odkąd nastała zima, litościwa sąsiadka Amyszki zabiera ją na noc do domu, ale w dzień wypuszcza, bo jej koty nie tolerują kici (jeden z nich jest poważnie chory i pani musi zminimalizować jego stres). Milka nie jest bezpieczna pod blokiem. Usiłuje ogrzać się, wchodząc na koła stojących samochodów. Miała już z tego powodu zranioną nóżkę :(

Amyszka znalazła dom tymczasowy. Miejsce dla kotki znalazło się u forumowej Legnicy. jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie, kotka mogłaby pojechać do niej już w ten weekend. Sprawa rozbija się jednak o finanse. Potrzeba nam 40 zł miesięcznie na utrzymanie kotki. Musimy też pokryć koszty pierwszego przeglądu u weta i szczepienia (nie wiem jaka to kwota).

Ja zobowiązuję się zapłacić za pierwszy miesiąc pobytu kotki w DT, mój kociolubny znajomy zadeklarował pokrycie kosztów kolejnego miesiąca. Dziewczyny mam prośbę – jeżeli możecie, wysupłajcie parę groszy na tego nieszczęsnego weta... Chętnym podam na PV konto bankowe Legnicy (prosiła, by nie podawać go wątku).

Trzeba umieścić tę koteczkę w bezpiecznym miejscu, zanim stanie się jej pod blokiem coś złego. Jeżeli możecie pomóc, będę wam ogromnie wdzięczna :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt sty 08, 2010 14:18 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

No to czekam na pw :)

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt sty 08, 2010 14:23 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

MarciaMuuu pisze:No to czekam na pw :)

Poszło :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Legnica będzie podawać stan wydatków w wątku Milki :D
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt sty 08, 2010 14:50 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

JoasiaS pisze:
MarciaMuuu pisze:No to czekam na pw :)

Poszło :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Legnica będzie podawać stan wydatków w wątku Milki :D

Dziękuję dziewczyny za pomoc :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Legnica na pewno będzie pisać o kici w swoim wątku ,może też w tym co ja założyłam .Jeśli nie Ona to ja będę przekazywać wszystkie wieści ,łącznie z wydatkami w wątku Milki :ok:
Zakładamy że miesięczne minimum to 40 zł -na główne potrzeby -czyli wyżywienie i żwirek .
Resztę wydatków będziemy robić zrzuty ,mogą być bazarki ,a może znajdą się też inni sponsorzy 8)
Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to już w tą niedzielę kicia pojedzie do Legnicy na nowy bezpieczny tymczas :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]