No i na koniec wątku Brambor się pochorował

Diagonza wstępna - zapalenie trzustki.
Bramobor miał dzisiaj prawie 41 st. gorączki i bolesną okolicę trzustki. Została oczywiście pobrana krew do badania.
Biedny Brambor został dzisiaj pokłuty zastrzykami i dostał dwie kroplówki - dożylną i podskórną. Był bardzo dzielny i grzeczny.
Pojechaliśmy dzisiaj do dr. Uznańskiej na odległy i nieprzyjazny Ursynów

Konia z rzędem, temu kto znajdzie "od strzału" tą lecznicę. Ja w każdym razie wymiękałam dzisiaj przy szukaniu ul. Zamiany 12 bez nawigacji. Zazwyczaj w Waraszawie nawet jak jadę w nowe miejsce, to patrzę wczesniej na mapę i jakoś trafiam, nawigacja nie jest mi potrzebna. W każdym razie dzisiaj, jak już wymiękałam z szukaniem ul Zamiany i włączyłam nawigację, to ta nawigacja pokazała mi, że stoję właśnie przy Zamiany 12

A lecznicy ani widu, ani słychu, tylko jakiś blok z tym adresem. Zadzwoniłam do lecznicy i mi wyjaśnili jak trafić

Oprócz tego Miśki mają straszne zpalenie spojówek

Mała Miśka już lepiej, ale przeniosło się na Dużą Miśkę, która ma strasznie czerwone spojówki w obu oczkach
Zostawiłam dzisiaj w lecznicy 166 PLN, a to dopiero początek. A miałam nadzieję na regenrację finansów w tym miesiącu.