Bardzo sie ciesze
Moderator: Estraven
bechet pisze:Nie wiem czy to bedzie takie proste, Słonko.
Od wczoraj próbuję się z nim skontaktować telefonicznie. Dzwonię jak idiotka co pół godziny i nic. To naprawdę poniżające. Poza tym rozmawiałam z innym dobrym wetem z tej lecznicy. Opowiedziałam mu wszystko jak było. Podkreśliłam, że Kaszmir jest w złym stanie a ja nie mam żadnego innego lekarza. Nie mam również żadnego kontaktu z wetem, który kota konsultował. Zapytałam, czy mógłby mi pomóc. Odpowiedział: nie.
Powiedział mi, że muszę sobie poszukać innego lekarza, do którego będę miała zaufanie, ale on Kaszmira nie będzie leczył.
Jeśli w ten sposób wyraża się ktoś nie zaangażowany bezpośrednio, a co za tym idzie ktoś, kogo bezpośrednio nie uraziłam, to ja się nie dziwię, że tak zareagował wet prowadzący.
I, jakkolwiek rozumiem się ich obawy i nawet złość, to jestem naprawdę zaskoczona jak łatwo przychodzi im odmawianie pomocy ciężko choremu zwierzęciu.
A z dobrych wieści, Kaszmirek jest dzisiaj w lepszej formie. Witał nas po powrocie z pracy i już nie leży cały czas.
Jutro muszę zdecydować co robić dalej. Dzisiaj i tak już nigdzie z nim nie pojadę (chyba żeby się coś działo tfu, tfu), niestety musiałam zostać w pracy dłużej. Dam mu jeść, a jutro zwolnię się wcześniej z pracy i gdzieś go zabiorę.
Slonko_Łódź pisze:Bechet- nie kuś, nie kuś..... Bo Zosieńka wie co piszeNie ma takiej odległości gdzie można spać spokojnie, że Łódź się nie zwali na sernik
![]()
Anna_33 pisze:Polany kurka czekolada![]()
Co jest, Lodzianki i Lodzianki..mi tam lokalny patriotyzm poniekad wisi, ale w koncu warszawianki tez sroce spod ogona nie wypadly![]()
Ja chce polany czekolada i juz.
Anna_33 pisze:Moze Ta Duza troche dziwna, bez futra i w ogole, ale w koncu jesc Ci daje, wiec badz dla niej w miare mily
Anna_33 pisze:Polany kurka czekolada![]()
ja nawet NIE POWINNAM a nie tylko "nie muszę"Anna_33 pisze: i wcale nie musze jesc sernika
Kaszmirku Ty musisz poważnie pomyśleć czy wpuszczać taką Ciotkę za prógAnna_33 pisze: masz duzo dobrych rzeczy w miseczce, podzielisz sie z niechciana ciotka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości