dinzoo pisze:tłumaczyłam, że nie wolno ryć w doniczkach a on mi na to matka! daj spokój przecież wiem co robię!!!
Wiem, on zawsze musial mieć ostatnie slowo, bo lubi pogadać

Moderator: Estraven

dinzoo pisze:tłumaczyłam, że nie wolno ryć w doniczkach a on mi na to matka! daj spokój przecież wiem co robię!!!

Monika53 pisze:wITAM I ZNIKAM NA CALE 3 TYGODNIE

takie wariactwo odchodzi, że chałupa się w posadach trzęsie i nie zgadniecie, która ciotka jako pierwsza dała się sprowokować do zabawy
 takie wariactwo odchodzi, że chałupa się w posadach trzęsie i nie zgadniecie, która ciotka jako pierwsza dała się sprowokować do zabawy  

Buba? czy Coco?dinzoo pisze:mały się szaleju najadłtakie wariactwo odchodzi, że chałupa się w posadach trzęsie i nie zgadniecie, która ciotka jako pierwsza dała się sprowokować do zabawy

do tego stopnia, że go rozbiera

dinzoo pisze:ano Ewa trafiła....Buba

a tak przy okazji szykowania wczoraj obiadku Olusiowi wczoraj odkryłam jego zamiłowanie do surowego cyca kurczaczego i żeby było weselej u mnie oprócz Bajki wszystkie też wcinają surowiznę
no teraz do gonitw dołączyła się Coco...lecę zbierać co się da uratować

kiche_wilczyca pisze:Oti też szlaje, biega, zaczepia koty, chociaż z tego co obserwuję uwielbia tez się przytulać do kotów. Jak na stole jakiś leży, natychmiast tam włazi i się tuli
aaaa i juz zupełnie załapał o co chodzi z tunelem

dinzoo pisze:ano Ewa trafiła....Buba

kiche_wilczyca pisze:I Oti jest bardzo podobny do Natka - lubi obserwować innych i widać, że jest typem myśliciela
 Ty Marta, masz ich obu, więc więcej widzisz i latwiej Ci porównać
  Ty Marta, masz ich obu, więc więcej widzisz i latwiej Ci porównać   

, szczególnie rano
 , szczególnie rano  
 i oby tak zostało
 i oby tak zostało  

Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 19 gości