Moderator: Estraven
vip0 pisze:A ja sobie myślę, że Iza nie chce odejść...
Czasem tylko trochę odpocząć trzeba, sił nabrać i dystansu.
kamari pisze:ruda32 pisze:kamari pisze:Nie wiem, jak to oględnie napisać, więc napiszę wprost. Zniknęła Małgosia. Teraz chce zniknąć Iza. Bez całej obrazy dla reszty, u kogo ja będę szukać pociechy i zrozumienia. Mam nadzieję, że "reszta" się nie obrazi i zrozumie o co mi chodzi![]()
![]()
![]()
Ujmę to tak. W najszczęśliwszych czasach nie byłam tak bliska nie kontynuowania naszego wątku, jak teraz, kiedy Iza chce odejść.
Zawsze podczytuję wasze wątki (nie będę wymieniać nicków, żeby kogoś nie pominąć). Nie zawsze piszę, bo często nie mam nic mądrego do powiedzenia (nie żebym zawsze pisała mądrze). A głupa wystarczająco dobrze robię u siebie
Izuniu, za dwa dni też mi się skończy transfer, a w pracy właściwie nie mam możliwości na prywatny internet. Są ciężkie czasy, ale i my się w końcu doładujemy
Odkąd odeszła Niusia, mój wątek jest ciągle bez nazwy, no bo jak tu się cieszyć. Ale mam propozycję. Zróbmy razem optymistyczne wątki. Na przekór wszystkiemu i na pociechę dla innych.
A może jeden wątek na marudzenie i pocieszanie i rozczulenie
Iza nie chodzi o ładne obrazki ale o człowieka no i kotyale nie tylko kotami żyjemy
ja dlatego nie wstawiam obrazków bo z czasem kiepsko a najważniejsze być
To bardzo dobry pomysłi jaki na czasie
![]()
izka53 pisze:Aniu, to oczywiscie czytałam, idea super , siknęłam sobie , a teraz spróbuję troszku doczytać
Karolek(ona) pisze:A co ja mam powiedzieć jak ja pisze do was na waszych wątach i prawie nikt mi nie odpisuje nawet jedneglo slowa, nie musi mnie cytowac ale odpisac mozna i ty tez to robisz - nie raz cos napisalam do ciebie ale ty odpisalas wszystkim a mnie nie
a ja jak mi sie nie odpisuje to albo wstawiam gify albo nie odzywam sie wcale
u mnie na wącie tez czesto cos wam odpisuje, ale kazdy wjedzie na ostatnia strone i tylko sie przywita, nie widzi ze cos odpisalam 2-3 strony nizej
Karolek(ona) pisze:ale mnie nie o afere chodzi tylko o sam fakt - czasem ktos ma czas tylko wleciec przywitac sie i spada w maisto, albo zapomni ze mial sie cofnac pare stron
Ja juz przywyklam
A Izy nie ma tak czesto jak innych dlatego ma duzo przywitan, ale znow jakbysmy sie nie witali to by bylo ze ja olewamy bo nie piszemy nic
tak źle i tak nie dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 11 gości