Moi niektórzy działkowcy znikają na całe lato i nagle się materializują przed zimą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Piękne chłopaki![]()
![]()
ale do Sznycka najbardziej podobny jest ....Fryyyycek !
![]()
Avian pisze:Joasiu, zobaczysz, Adolf moze sie jeszcze pojawić, jak mu dupcia na jesień zmarznie i w brzuszku zaburczy
Moi niektórzy działkowcy znikają na całe lato i nagle się materializują przed zimą
alus1 pisze:Jasiu seteczka stuknęła poprosimy o nowy cudny temacik
Chat pisze:A gdzie bedziesz donosic o codziennych etapach w wyjasnianiu sytuacji?
JoasiaS pisze:Chat pisze:A gdzie bedziesz donosic o codziennych etapach w wyjasnianiu sytuacji?
Też mi etapy. Na razie jazgot i mordobicie (Frodo próbuje lać Tośkę nawet przez szybę
). O przeniesieniu tam Frycka mogę sobie na razie pomarzyć
. Obawiam się że to może trwać jeszcze ze trzy takie wątki
Myszeńk@ pisze:I ja czekam na nowy wąt. Bo bez niego zrobiłoby się tu po prostu pusto.
Jakoś ostatnio na Miau tylko afery, awantury i smutek w wątkach schroniskowych. Twoje pisanie Asiu to miód na duszę. Niewiele już takich wątków tutaj niestety.
JoasiaS pisze:Nawet nie wiem jak go zatytułować, bo tak naprawdę nie wiem ile mam kotów.Tośka nadal bardzo niemile widziana w domu
. Czy rezydenci zechcą zintegrować się z Fryckiem też nie wiem...
. Może założę nowy wątek dopiero jak mi się sytuacja wyjaśni
JoasiaS pisze:Założę po weekendzie. Ale braku awantur nie mogę obiecać
Myszeńk@ pisze:JoasiaS pisze:Założę po weekendzie. Ale braku awantur nie mogę obiecać
No fakt, przy tak charakternych kotach ...![]()
![]()
Ale to zawsze awanturki między zwierzami. Tylko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 185 gości