Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 30, 2012 8:07 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

To co dziewczyny, robimy zrzutkę na kozę dla Bolusia? ;) W sumie lepsza jest niż krowa, bo zeżre byle co, a dla krowy byś musiała kiszonkę w wannie produkować ;) Kozy są także miniaturowe, a mleczko mmm.. pycha. Uwielbiam kozie mleko i nadprodukcję mogę od Ciebie kupować, chyba że Boluś wszystko wypije :D
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Śro maja 30, 2012 8:17 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

A po wszystkim Aniada sprzeda kozę i wtedy jej małe mieszkanko wyda się jej niemalże pałacem :mrgreen:
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro maja 30, 2012 8:40 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Ewik pisze:No, to teraz będzie zasuwał! A pysio ma taaaaki cudny i taki...dojrzały. A łapinki jak rączki...słodkości malutkie :1luvu:

rzondam fot.. :twisted: :1luvu:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro maja 30, 2012 8:50 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

OLABOGA! :P
Co słychać o małego ssaka?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro maja 30, 2012 12:04 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

aamms pisze:
Ewik pisze:No, to teraz będzie zasuwał! A pysio ma taaaaki cudny i taki...dojrzały. A łapinki jak rączki...słodkości malutkie :1luvu:

rzondam fot.. :twisted: :1luvu:

Kurde, chyba dzieci w klasie obfocę! Albo pana konserwatora. :lol:

Beliowen pisze:A po wszystkim Aniada sprzeda kozę i wtedy jej małe mieszkanko wyda się jej niemalże pałacem :mrgreen:

Tak, tak, jak w tej starej, mądrej bajce.
Beliowen pisze:Może, one rosną w oczach niemalże :lol:

Robimy zakłady, kiedy dobije do pół kilo? :smokin:

Róbcie, ale takie prawdziwe, z fantami. Będzie więcej emocji.

Strasznie smoczka torturuje i potężnie się wścieka. Za mały strumień, czy co? Czy może dziąsła do tak swędzą?

Wiecie, robiłam mu rano masaż. Jak zawsze. On sobie leży na brzuszku, przednie łapki oparte o moją lewą dłoń, ja wkładam mu od spodu mokry wacik położony na moich palcach i jedziemy. Od pewnego czasu już nie walczy, a mruczy, sika od razu, słowem: sielanka. Ale nie dziś. Dziś bowiem masuję, masuję, a tu nic nie leci. Nie sika, tylko się drze. Pozycja dokładniuteńko taka sama, ruchy te same, powinien lać jak sikawka prosto w moją dłoń, a tu posucha. Co jest grane?!
Nagle zatrybiłam - on tak urósł, że zamiast masować okolice pęcherza, ja - zaspana - masowałam mu żołądek.
Ostatnio edytowano Śro maja 30, 2012 12:09 przez Aniada, łącznie edytowano 1 raz
Aniada

Post » Śro maja 30, 2012 12:07 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Aniada zaraz bedzie 100 strona :roll:

OLAboga jak to zrobiłaś :)))
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Śro maja 30, 2012 12:10 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Aniada pisze:Strasznie smoczka torturuje i potężnie się wścieka. Za mały strumień, czy co? Czy może dziąsła do tak swędzą?

Nie powiększaj dziurki. Wścieka się bo dziąsła swędzą. Pilnuj by nie poprzegryzał smoka. To znaczy pilnować nie ma co tylko trzeba sprawdzać czy nie nadgryzł i nie ma szans połknąć kawałka gumy.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro maja 30, 2012 12:38 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Ale jaja, to przepraszam że zapytam, ale jak kocięta muszą maltretować tę kotkę, naturalną matkę :strach: ? Aż współczuję mojej kotce w piwnicy. Ona już ucieka od dzieci! A Boluś ma super mamusię, co z tego że zastępczą, ale super!
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)

Obrazek

Pleiades

Post » Śro maja 30, 2012 12:57 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Sutek matki nie maltretują dziąsłami, bo natychmiast by wstrzymała dostawę mleka i skarciła ostro malca. Jak kociaki są w grupie, to w tym okresie zauważa się wzmożone gryzienie symultaniczne w co popadnie pomiedzy kociakami oraz ogryzanie różnych części ciała matki.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro maja 30, 2012 12:59 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Dokładnie :lol:
to jak u ludzi - jak dzieć gryzie, to nie ma cyca, więc szybko się uczy, że gryźć nie warto.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro maja 30, 2012 13:01 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Serio? Oj nie wiedziałam! A ja myślałam, że będą maltretować te sutki matki do upadku :D I że macierzyństwo to poświęcenie :lol: :oops: Faaajnie, że rozwiałyście moje wątpliwości :ok:

Obrazek

Pleiades

Post » Śro maja 30, 2012 13:11 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Czyli mój smarkacz rozpieszczony jest. Bo nie dość, że maltretuje gumowego cyca (szczęśliwie - nie mojego), to jeszcze krzyczy na mnie. :twisted:
Aniada

Post » Śro maja 30, 2012 13:13 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

OLABOGA :ok:

Strasznie jestem ciekawa czy Niebieskie nadal ignorują obecność Tygrysa, czy zaszły może jakieś zmiany ?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro maja 30, 2012 13:37 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Potwierdzam - sutków właściwych dziecięcie nie gryzie [chociaż niektóre memłają dla zabawy :twisted: ]. Za to ramię miałam przez syna przegryzione - chwycił kawałek skóry na ramieniu i zacisnął zęby [wówczas - aż 4], tak, że miałam ranę na wylot... mogłam sobie kolczyk włożyć, byłaby oryginalna ozdoba :twisted:

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Śro maja 30, 2012 15:09 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Pleiades pisze:Serio? Oj nie wiedziałam! A ja myślałam, że będą maltretować te sutki matki do upadku :D I że macierzyństwo to poświęcenie :lol: :oops: Faaajnie, że rozwiałyście moje wątpliwości :ok:

No coś Ty - Matka tez Człowiek. Nie ma współpracy, nie ma ma cyca. Jest gryzienie, nie ma cyca. To naprawdę działa. Moje Młodsze Alergiczne - zamiast powywalać zwierzęta ( jak mi wokol WSZYSCY życzliwie radzili ) karmiłam do 1,5 roku. Kawał baby, żadnych alergii, 4 koty i 2 psy. Można? Mozna.......tyko trza wierzyć we własny instynkt a nie w to co teściowa mówi;-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]