DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 20, 2012 13:45 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Hej Izuś, jak tam?? :D :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 20, 2012 14:12 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Iza ja sprzeciwiam się zamykaniu wątku
u siebie chyba najrzadziej piszę
to takie paskudne przesilenie, nic nie chce się
ale wyjdzie słonko i będzie ok :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon lut 20, 2012 21:20 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Nie wiem, jak to oględnie napisać, więc napiszę wprost. Zniknęła Małgosia. Teraz chce zniknąć Iza. Bez całej obrazy dla reszty, u kogo ja będę szukać pociechy i zrozumienia. Mam nadzieję, że "reszta" się nie obrazi i zrozumie o co mi chodzi :mrgreen: :wink: :oops:
Ujmę to tak. W najszczęśliwszych czasach nie byłam tak bliska nie kontynuowania naszego wątku, jak teraz, kiedy Iza chce odejść.
Zawsze podczytuję wasze wątki (nie będę wymieniać nicków, żeby kogoś nie pominąć :roll: ). Nie zawsze piszę, bo często nie mam nic mądrego do powiedzenia (nie żebym zawsze pisała mądrze). A głupa wystarczająco dobrze robię u siebie :mrgreen:

Izuniu, za dwa dni też mi się skończy transfer, a w pracy właściwie nie mam możliwości na prywatny internet. Są ciężkie czasy, ale i my się w końcu doładujemy :ok:

Odkąd odeszła Niusia, mój wątek jest ciągle bez nazwy, no bo jak tu się cieszyć. Ale mam propozycję. Zróbmy razem optymistyczne wątki. Na przekór wszystkiemu i na pociechę dla innych.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lut 20, 2012 21:23 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

kamari pisze:Nie wiem, jak to oględnie napisać, więc napiszę wprost. Zniknęła Małgosia. Teraz chce zniknąć Iza. Bez całej obrazy dla reszty, u kogo ja będę szukać pociechy i zrozumienia. Mam nadzieję, że "reszta" się nie obrazi i zrozumie o co mi chodzi :mrgreen: :wink: :oops:
Ujmę to tak. W najszczęśliwszych czasach nie byłam tak bliska nie kontynuowania naszego wątku, jak teraz, kiedy Iza chce odejść.
Zawsze podczytuję wasze wątki (nie będę wymieniać nicków, żeby kogoś nie pominąć :roll: ). Nie zawsze piszę, bo często nie mam nic mądrego do powiedzenia (nie żebym zawsze pisała mądrze). A głupa wystarczająco dobrze robię u siebie :mrgreen:

Izuniu, za dwa dni też mi się skończy transfer, a w pracy właściwie nie mam możliwości na prywatny internet. Są ciężkie czasy, ale i my się w końcu doładujemy :ok:

Odkąd odeszła Niusia, mój wątek jest ciągle bez nazwy, no bo jak tu się cieszyć. Ale mam propozycję. Zróbmy razem optymistyczne wątki. Na przekór wszystkiemu i na pociechę dla innych.

A może jeden wątek na marudzenie i pocieszanie i rozczulenie
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon lut 20, 2012 21:29 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

ruda32 pisze:
kamari pisze:Nie wiem, jak to oględnie napisać, więc napiszę wprost. Zniknęła Małgosia. Teraz chce zniknąć Iza. Bez całej obrazy dla reszty, u kogo ja będę szukać pociechy i zrozumienia. Mam nadzieję, że "reszta" się nie obrazi i zrozumie o co mi chodzi :mrgreen: :wink: :oops:

A może jeden wątek na marudzenie i pocieszanie i rozczulenie

To bardzo dobry pomysł :ok: i jaki na czasie :mrgreen: :wink:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lut 20, 2012 21:36 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Jeden wątek z przekory optymistyczny dla każdej ciotki,dla wszystkich ,nie będzie mój,Twój tylko NASZ
mi też wyłączyli w styczniu net no zdarza się,każda ma kłopoty prawda
a gdzieś trzeba to wyrzucić :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon lut 20, 2012 22:26 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

ale Izy wątek też będzie :?: i wątek kamari też :?: i dodatkowy...pocieszający...tak :?:
jeśli wszystkie odpowiedzi są na...tak, to jestem...za :ok: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon lut 20, 2012 22:41 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

puszatek pisze:ale Izy wątek też będzie :?: i wątek kamari też :?: i dodatkowy...pocieszający...tak :?:
jeśli wszystkie odpowiedzi są na...tak, to jestem...za :ok: :1luvu:

Nic nie likwidujemy tylko marudzimy zbiorowo
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto lut 21, 2012 6:20 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lut 21, 2012 7:28 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

A ja sobie myślę, że Iza nie chce odejść...
Czasem tylko trochę odpocząć trzeba, sił nabrać i dystansu :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lut 21, 2012 8:02 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

puszatek pisze:cześć Izuś :1luvu:
moja dobra rada...jak nie chcesz dużo szybciej zakładać nowego wątku to zjaw się tu i
odwołaj swoje słowa dotyczące zamknięcia wątku :evil:
bo jak się wszyscy połapią o co chodzi to będziesz miała tu same protesty...
ja też chcę TU bywać i wiedzieć co się dzieje w Twojej kocioludzkownuczęcej rodzince :ok: :1luvu:

Swiete slowa Puszatku :1luvu:
Izo-ja tez protestuje :mrgreen: - jako swiezo "przygarnieta" ciotka podczytywaczka :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto lut 21, 2012 8:49 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Jestem na chwileczkę.
Wiadomośc dnia - szambo puściło :mrgreen: Jeszcze tylko woda...... :cry:

Dziewczyny , nie wiem, jak będzie z wątkiem. Nic mi sie nie chce- czytam Was, ale nawet nie chce mi się pisać. Przepraszam za to :oops: :oops:
kamari pisze:Jasiek też prosi, żeby się ciocia Iza od siebie odwołała :wink:

Obrazek

Bardzo wspolczuje z powodu perypeti "szambowo-wodnych" tez tak mialam, ale tylko z szambem,
wody to mam raczej za duzo i to tez problem.

Szambo puscilo, to i moze woda wkrotce bedzie - trzymam :ok: :ok: :ok:
Moze te wodne rury trzeba troche czyms "opatulic" zeby nie bylo niespodzianek w przyszlosci :?:
Mimo wszystko to prosbie Jaska trudno sie oprzec :ok: :1luvu: ciociu Izo :!: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto lut 21, 2012 9:41 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Pozdrawiamy wszystkich wtorkowo-zimowo
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lut 21, 2012 10:11 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Iza czekamy na Ciebie na specjalnym wątku
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto lut 21, 2012 11:51 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Witaj Iza i co to za zamykanie wątków?Widzisz ile osób chce byś była? :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

[poprzednia][następna]