Moja gromadka - maluszki jak z bajki, 6 lat z Marchewką :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 26, 2010 19:27 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Był telefon w sprawie Amtrei i Amatusi, z pytaniem, ile kosztują. :ryk:
Przecież są bezcenne!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon kwi 26, 2010 19:39 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Ej, a Ty co?
Oskara cy inkszego Nobela dostała i mowę trenuje? Hę? 8)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon kwi 26, 2010 21:54 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

O rety...to teraz ciężkie dni przed Wami w związku z tymi telefonami o ślicznotki :roll:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto kwi 27, 2010 7:03 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

anita5 pisze:Był telefon w sprawie Amtrei i Amatusi, z pytaniem, ile kosztują. :ryk:

Trzeba było podać jakąś ładną okrągłą sumkę :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto kwi 27, 2010 7:03 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

anita5 pisze:
AgaPap pisze:
A mysmy dzisiaj dziecku, które się uparło, że grila robimy tłukli, że jeszcze za wczesnie na otwracie sezonu grillowego :oops:

A maluszki i ta większa to cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Chyba jednak za wcześnie było, bo mnie po tej przyjemności gardło boli, i to coraz bardziej...

Wiecie, jaki jest szczyt finezji komunikacyjnej? Tomek dostał od kogoś smsa, żeby się skontaktować na gg w sprawie księżniczek. Dobre? Dla mnie to żenada...

pewnie dla oszczędności :twisted: i jak tu takiemu oszczędnemu dać kocia, przecież będzie mu żałować na dobre jedzonko, o wecie nie wspomnę, ech, niepotrzebnie się podkręcam... na TAKIE sms-y szkoda zdrowia, najlepiej od razu wykasować, podobnie, jak te wszystkie "cudowne" oferty wygrania ... (dużej kasy, samochodu, itd)
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto kwi 27, 2010 8:16 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

rany co za ludzie dzwonią.... zabawki na długi wikkend dla dzieci, bardzo starsze panie itd.... jako wychodzące mieszkające w szopce, normalnie skąd się takie buraki biorą.... mam coraz mniej tolerancji dla ludzi..... a jak mówię żeby coś napisali o sobie to naraz nie mają dostępu do internetu..... to ciekawe jak je znaleźli, coraz mniej wierzę w ludzi....

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Wto kwi 27, 2010 8:23 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

To niestety tak jest przy takich ładnych kotkach...rudych, trikolorowych, długowłosych, białych :( Przykre to. I trudne do zniesienia.
Ale i takie koty w końcu znajdują swój fajny dom. Tylko trzeba przez to wszystko przebrnąć...
Trzymam za cierpliwość i szybkie znalezienie domku :ok:

mahob

Post » Wto kwi 27, 2010 8:49 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Bakeneko pisze:rany co za ludzie dzwonią.... zabawki na długi wikkend dla dzieci, bardzo starsze panie itd.... jako wychodzące mieszkające w szopce, normalnie skąd się takie buraki biorą.... mam coraz mniej tolerancji dla ludzi..... a jak mówię żeby coś napisali o sobie to naraz nie mają dostępu do internetu..... to ciekawe jak je znaleźli, coraz mniej wierzę w ludzi....

skąd ja to znam :(
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto kwi 27, 2010 9:50 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

najnowszy cytat: "czy te dwie małe les..... są do wzięcia".... no i cóż powiecie na nasze "światłe, święte i pogrążone w zadumie społeczeństwo" .... :( i to nie miałem takiego jednego telefonu..... jeszcze nigdy nie dzwoniło tylu idiotów

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Wto kwi 27, 2010 10:44 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Trzymaj się, Bakeneko, dzielnie! Wszystkie koty trzymają łapki za Ciebie! Nie daj się idiotom! :lol: :lol:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto kwi 27, 2010 10:52 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

mar9 pisze:pewnie dla oszczędności :twisted: i jak tu takiemu oszczędnemu dać kocia, przecież będzie mu żałować na dobre jedzonko, o wecie nie wspomnę, ech, niepotrzebnie się podkręcam... na TAKIE sms-y szkoda zdrowia, najlepiej od razu wykasować, podobnie, jak te wszystkie "cudowne" oferty wygrania ... (dużej kasy, samochodu, itd)

Dokładnie, jak gościa nie stać na telefon, to na zwierzaka tym bardziej.

I zupełnie nie rozumiem, po co takim kot.

Pani zainteresowana Helenką oczywiście milczy. Zabezpieczenie balkonu ją przeraziło najwyraźniej. Cóż.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto kwi 27, 2010 10:55 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Bakeneko pisze:najnowszy cytat: "czy te dwie małe les..... są do wzięcia".... no i cóż powiecie na nasze "światłe, święte i pogrążone w zadumie społeczeństwo" .... :( i to nie miałem takiego jednego telefonu..... jeszcze nigdy nie dzwoniło tylu idiotów

Czy mi się wydaje, że liczba idiotów jest wprost proporcjonalna do atrakcyjności kota?

Bazyliszkowa

Post » Wto kwi 27, 2010 11:26 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Bazyliszkowa pisze:
Bakeneko pisze:najnowszy cytat: "czy te dwie małe les..... są do wzięcia".... no i cóż powiecie na nasze "światłe, święte i pogrążone w zadumie społeczeństwo" .... :( i to nie miałem takiego jednego telefonu..... jeszcze nigdy nie dzwoniło tylu idiotów

Czy mi się wydaje, że liczba idiotów jest wprost proporcjonalna do atrakcyjności kota?

Tak jest na pewno... :?
Trzymaj się dzielnie Tomku :ok: Na pohybel idiotom :twisted:

mahob

Post » Wto kwi 27, 2010 12:47 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Bazyliszkowa, na to wygląda... :|

Dziś Kituś i Lucek jadą na badania krwi pod kątem nerkowym. Oczywiście obaj dramatyzują w kuchni, bo chcą JEŚĆ. Tłumaczę im, że muszą być na czczo, ale nie dociera.

Eleli ma nad prawym oczkiem, na czole, grzyba. :| Normalnie... :x
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto kwi 27, 2010 12:52 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Za dobre wyniki Kitusia i Lucka :ok: :ok: :ok:
A grzyb niech idzie sobie precz :evil:

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]