Bazyli&Mila, watek absolutnie optymistyczny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 23, 2009 19:26

Doła...? Doła?! Ani mi się waż! Zapomniałaś, że to wątek ABSOLUTNIE optymistyczny???
Ja tu wpadam by się wygrzebać z dołków, w jakie wpadam, gdy poczytam inne wątki z forum...
Więc nie rób nam tego, co? Żadnych dołów!
(a na potwierdzenie moich słów Siłacz palnie pięścią w stół!) :twisted:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto cze 23, 2009 19:33

Małgosia, bo my Ci tu telepatycznie zaraz Bazylka i Mile odpowiednio nastawimy i czasu nie będziesz miała na żadne dołujące mysli :twisted:

A jak się ma storczyk? :roll: :twisted:

Banerki śliczne i fotki też, jak zwykle zresztą! :D bardzo sie ciesze, ze robisz banerki Małgosiu, bo są sliczne!!! :D ( a ja wpadam w jakieś samouwielbienie, po prostu nie mogę sie napatrzeć na swoje posty :wink: )
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto cze 23, 2009 21:48

Ktos wam juz mowil ze nieznosne z was baby? nie to ja wam to mowie :twisted:

Megana jak to dobrze ze ja stolu nie mam, ciszy mi teraz trzeba, glaskow, zrozumienia, ulitowania sie nad sierota a nie tak prosto z mostu

E tam Mila i Bazyli jak stare dobre malzenstwo tylko tluste kupry przekladaja z kanapy na fotel i odwrotnie, no jeszcze trzeba od czasu do czasu babe pogonic co by jej sie za bardzo w glowie nie poprzewracalo jak to w Chlopach Reymont pisal zeby jej watroba nie zgnila :? Milka zas ostatnio strasznie sie smecaca zrobila ciagle tylko cos pod nosem mamrocze, postekuje, podspiewuje i wykloca sie o miche.

Storczyk, storczyk ty mi tu Milena tematow zastepczych nie szukaj. Jeszcze stoi choc troche z jednej strony miotelkowato wyglada to wcale mi chwasta nie zal ze dwa lata juz nie kwitnie. A dobrze mu tak :twisted:

No i jak tu nie miec dola za oknem miasto tonie w smieciach co przy temperaturze 25C i pelnym sloneczku daje tez niezapomniane aromaty dla naszych organow wechowych. Dobrze ze ja na XV pietrze to tu jeszcze nie dochodzi. :x

Smieciarze strajkuja jak i pokazna liczba innych pracownikow urzedow miejskich. W schronisku tez strajk ciekawe czy koty tez sie oflagowaly i jakie maja postulaty. Strajku glodowego nie urzadza ale jego przeciwienstwo jak najbardziej bo tu maja duze pole do popisu a i postulaty to pewnie beda wiecej zarcia, wiecej zarcia i .......wiecej zarcia. Problem tylko w sprecyzowaniu tego zarcia bo kazdy by pewnie chcial inne, inaczej przyprawione, inaczej podane, gdzie indziej podane i z atrakcjami towarzyszacymi w postaci glaskow wieczystych. W zyciu sie nie dogadaja i w tym nasze szczescie.

Doly tez maja swoje dobre strony bo mozna sie w tej wielkiej zalosci nad tym okrutnym swiatem obzerac czekolada i lodami do woli bez wyrzutow sumienia, wszak w tej sytuacji to lekarstwo. :)

A co do banerkow jak ktos bedzie w potrzebie to zapraszam
Ostatnio edytowano Wto cze 23, 2009 22:10 przez muac, łącznie edytowano 1 raz

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Wto cze 23, 2009 22:09

Małgosia, a widzisz jak Bazylek się o Ciebie troszczy? storczyk Ci nie kwitnie, to kot chce go ukarać dla Duzej ukochanej, a tu zero zrozumienia :twisted: ja tam myśle, ze przeprosiny się Bazylkowi należa jakieś :roll: wołowinkowe pewnie mogą być :wink: :lol:

Do czekoladki zawsze sie znajdzie dobry powód :twisted:

milenap

Post » Wto cze 23, 2009 23:07

Ogrodnik zafutrzony :twisted:

dzis beda lody :spin2:

muac

Post » Wto cze 23, 2009 23:17

muac pisze:A co do banerkow jak ktos bedzie w potrzebie to zapraszam

Ja, ja, ja chcę :lol: dla Alusi i Espi :oops:

A tu już niedługo stuknie 100-tka :ok: proponuję taki tytuł:

"Bazyli&Mila, watek absolutnie fantastyczny" :lol: :lol: :lol:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto cze 23, 2009 23:50

Gosiaczku nie bój nic,z nami Ci nic nie grozi ,żaden dół :lol:
A co do banereczków,to jakby CI się nudziło kiedyś....................... :oops:

Ooo Kama ,zajefajny pomysł na ten tytuł :D
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto cze 23, 2009 23:58

Kamilka, Kociczka ale wy macie super banerki ale chetnie sie pobawie w weekend juz mi to wczesniej po glowie chodzilo ale na banerek trzeba miec pomysl:D

No fakt niedlugo setka, ostatnio przegladalam sobie troche co to sie dzialo przez te szesc miesiecy i stwierdzilam ze mi chyba koty skapcanialy bo jakos nie ma o czym pisac :roll:
Ostatnio edytowano Śro cze 24, 2009 2:33 przez muac, łącznie edytowano 1 raz

muac

Post » Śro cze 24, 2009 0:59

Spoko,zawsze znajdziemy temat,nie bój nic Gosikk :lol:
Jak tylko znajdziesz chwilkę i będziesz miała ochote oczywizda na banerki.Na razie mam tylko to piękne cudo,co zrobiła mi monia_k
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro cze 24, 2009 6:00

Cameo pisze:A tu już niedługo stuknie 100-tka :ok: proponuję taki tytuł:

"Bazyli&Mila, watek absolutnie fantastyczny" :lol: :lol: :lol:

Popieram!!!!!!!!!!-doskonały tytuł-ja tez tu podczytuję,żeby sobie humor poprawić,więc że
adnych dołów Małgosiu,a lody zawsze możesz zjeść i stwierdzić,że musisz się ochłodzić,i czekoladkę-bo to "paliwo"dla mózgu,więc nie czekaj na doła,tylko zastosuj kuracje antydołowa przed dołem :lol:
A banerki sa tak piękne,że teraz dziewczyny będa do Ciebie pisać prośby o zrobienie,a nie do etatowych ,forumowych dziewczyn,które i tak nie mają w co rąk włożyc,tak wielkie sa zapotrzebowania na banerki!
I masz rację-kolor i informacja to podstawa!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro cze 24, 2009 10:38

ja też podczytuje w ramach kuracji antydołowej :D
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro cze 24, 2009 11:49

To czyli Gosikk masz czarno na białym teraz hihihi,że nie damy Ci mieć doła hłehłehłe
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro cze 24, 2009 12:30

Bardo proszę, błagam, zaklinam, nie miej doła, jedz lody i czekoladę codziennie! Jak masz doła, nie ma kocich zdjęć! Pięknych, śmiesznych, zadziwiających :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro cze 24, 2009 12:53

zdecydowanie prosze o dopuszczenie Mili i Bazylka do komputera
zaraz ich odpowiednio nastawimy - antydołowo
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro cze 24, 2009 18:10

No i troche koteczki rozruszamy :twisted: dla Małgosi oczywiście :roll: :wink:

milenap

[poprzednia][następna]