kalair pisze:A ja zapraszam do Cieszyna na kawkę,i nikt nie chce! Buuuu...
kalair, jak z Warszawą wszystko pójdzie ok, to wstępnie w planach są Katowice. A wtedy do Twoich okolic już dużo bliżej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:A ja zapraszam do Cieszyna na kawkę,i nikt nie chce! Buuuu...
Femka pisze:Sihaja pisze:Bardzo się cieszęZasieków nie zamierzam stawiać. Staram sie byc odważną i stawiać czoło strasznym wydarzeniom w mym życiu - tak mnie uczy terapeutka
:)
chodzisz na terapię? gratuluję i trzymam kciuki. Z całego serca.
Femka pisze:Sihaja, nawet już z Dorotą kiedyś rozmawiałam, że jak się dobrze zagospodaruję z firmą w Warszawie, to za którymś razem pojadę najpierw tam raniutko, żeby tego samego dnia podskoczyć do Olsztyna. I wtedy - możesz być pewna - żadne zasieki Cię przede mną nie uratują. Choćby nie wiem co, Ty, Dorota i Czarna Wdowa musicie się ze mną spotkać
z mojego punktu widzenia i z moich doświadczeń jest czego gratulować. Pamiętam, że u mnie najtrudniejsze było uświadomienie sobie i uczciwe przyznanie się przed sobą, że potrzebuję pomocy.Sihaja pisze:Chodzę juz od dłuższego czasu. Nie wiem, czy jest czego gratulować.... A za kciuki dziękuję
Femka pisze:z mojego punktu widzenia i z moich doświadczeń jest czego gratulować. Pamiętam, że u mnie najtrudniejsze było uświadomienie sobie i uczciwe przyznanie się przed sobą, że potrzebuję pomocy.Sihaja pisze:Chodzę juz od dłuższego czasu. Nie wiem, czy jest czego gratulować.... A za kciuki dziękuję
Sihaja pisze:Femka pisze:Choćby nie wiem co, Ty, Dorota i Czarna Wdowa musicie się ze mną spotkać
Bardzo się cieszęZasieków nie zamierzam stawiać. Staram sie byc odważną i stawiać czoło strasznym wydarzeniom w mym życiu - tak mnie uczy terapeutka
skaskaNH pisze:Sihaja pisze:Femka pisze:Choćby nie wiem co, Ty, Dorota i Czarna Wdowa musicie się ze mną spotkać
Bardzo się cieszęZasieków nie zamierzam stawiać. Staram sie byc odważną i stawiać czoło strasznym wydarzeniom w mym życiu - tak mnie uczy terapeutka
Sihaja, nie chcę Cie martwić, ale na TAKA traumę chyba żadna terapia nie jest w stanie przygotować![]()
Doczytuje... m.in. o biednym Norku, który musiał na łóżku z Femką leżeć...
Femka pisze:kalair pisze:A ja zapraszam do Cieszyna na kawkę,i nikt nie chce! Buuuu...
kalair, jak z Warszawą wszystko pójdzie ok, to wstępnie w planach są Katowice. A wtedy do Twoich okolic już dużo bliżej.
przeczytałamskaskaNH pisze:Sihaja, nie chcę Cie martwić, ale na TAKA traumę chyba żadna terapia nie jest w stanie przygotować![]()
Femka pisze:kalair pisze:A ja zapraszam do Cieszyna na kawkę,i nikt nie chce! Buuuu...
Femka pisze:Raport z oswajania:
Norek już tylko śpi w budce. Dzisiaj nawet wyszedł jeść razem z Koralkiem. Siedzieli przy miseczkach obok siebie. teraz szaleje od dłuższej chwili z pluszową myszką.
W ciągu dnia zaryzykowałam i wzięłam go do siebie na kanapę, żebyśmy sobie poleżeli. Nawet wytrzymał długo. Mruczał przy tym cały czas. Ale ciągle zdarzają się jeszcze ugięte łapki. No i Zośka mu nie odpuszcza. Ani przez chwilę nie było zamiaru użycia łapoczynów czy prawdziwej agresji, ale syczy na Norka.
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:A ja zapraszam do Cieszyna na kawkę,i nikt nie chce! Buuuu...
kalair, nic nie bój... może latem wybiorę się do BB to i do Cieszyna niedaleko...
No właśnie! Przecież Ty tu bywasz bliziutko! No to nie odpuszczę!![]()
![]()
W ubiegłym roku nie byłam. No ale może w tym się uda...
mam nadzieję, że za rok o tej porzekalair pisze:O! No pewnie że niedaleko! Tylko jakieś 1,20!![]()
![]()
![]()
Ależ Cię będę pilnować teraz!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Sigrid i 859 gości