Brawo!
A firanek nie mam. Długich.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:A ja myślałam, że to ogólnie znana zdolność kocia!![]()
![]()
![]()
Brawo!
Mereth pisze:kalair pisze:A ja myślałam, że to ogólnie znana zdolność kocia!![]()
![]()
![]()
Brawo!
Wiesz, to, że koty tak robią to wiedziałam. Miałam cichą nadzieję, że żaden z moich skarbów nie wpadnie, ze to dobra zabawa![]()
Mamy długie firany, sztuk dwie, balkonowe, jakoś ciężko byłoby w tym miejscu mieć krótkie
Mereth pisze:Dobry wieczór![]()
Wpadłam tu, żeby podzielić się nową zdolnością PulpetaGaniali się z Zorkiem i słyszę nagle szelest firanek, patrzę...a tam Pulpi się po nich wspina
Po jakimś czasie znowu stwierdził, że trzeba spróbować czy da radę dotknąc sufitu
Wcześniej żaden z panów nie interesował się w takim stopniu firanami, mam nadzieję, że to jednorazowe było i szybko zapomni, że można robić sobie drabinkę![]()
Mereth pisze:Dobry wieczór![]()
Wpadłam tu, żeby podzielić się nową zdolnością PulpetaGaniali się z Zorkiem i słyszę nagle szelest firanek, patrzę...a tam Pulpi się po nich wspina
Po jakimś czasie znowu stwierdził, że trzeba spróbować czy da radę dotknąc sufitu
Wcześniej żaden z panów nie interesował się w takim stopniu firanami, mam nadzieję, że to jednorazowe było i szybko zapomni, że można robić sobie drabinkę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 77 gości