znow sie zgubilam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociareczka pisze:Domagam się fotek Mojej Czarnej Dupki![]()
Dagmara pisze:kto ma czarna doopke?![]()
znow sie zgubilam
cassidy pisze:Witamy![]()
Ale Kociareczka super pomysł
maggia pisze:Dagmara pisze:kto ma czarna doopke?![]()
znow sie zgubilam
przecie nie ja
maggia pisze:cassidy pisze:Witamy![]()
Ale Kociareczka super pomysł
Witam!![]()
Super pomysł, nie sądzę!![]()
maggia pisze:Kociareczka pisze:Domagam się fotek Mojej Czarnej Dupki![]()
Przykro mi fotek na razie niet. Dziś praca, weekend uczelnia, poniedziałek praca a we wtorek może będą, chociaż nie wiem bo rozmowa o pracę.
Kociareczka pisze:maggia pisze:Kociareczka pisze:Domagam się fotek Mojej Czarnej Dupki![]()
Przykro mi fotek na razie niet. Dziś praca, weekend uczelnia, poniedziałek praca a we wtorek może będą, chociaż nie wiem bo rozmowa o pracę.
Nie ma sprawy!!!![]()
Kciuki!![]()
![]()
![]()
FluszakPluszak pisze:Kciuki mogą już od dzis być trzymane![]()
![]()
![]()
Tylko nie martw się na zapas
moś pisze:WitamPo pierwsze tez sie zastanawialam kogo ta czarna dupka ale doczytalam
Potem doczytalam ze sie przymierzasz do nowej pracy.Zawsze to nowe wyzwanie wżyciu choc pomóc nie umiem bom wyraznie z innej bajki
A na koncu doczytalam pretensje do Polci i tu sie wkurzylam - rece precz od Polci i JEJ poduszki, O
maggia pisze:moś pisze:WitamPo pierwsze tez sie zastanawialam kogo ta czarna dupka ale doczytalam
Potem doczytalam ze sie przymierzasz do nowej pracy.Zawsze to nowe wyzwanie wżyciu choc pomóc nie umiem bom wyraznie z innej bajki
A na koncu doczytalam pretensje do Polci i tu sie wkurzylam - rece precz od Polci i JEJ poduszki, O
No wiesz co!!! Jak możesz!!!![]()
A na czym ja mam spaćOna mi zabrała 2 poduszki, dużą i jasia!!
moś pisze:maggia pisze:moś pisze:WitamPo pierwsze tez sie zastanawialam kogo ta czarna dupka ale doczytalam
No wiesz co!!! Jak możesz!!!![]()
A na czym ja mam spaćOna mi zabrała 2 poduszki, dużą i jasia!!
To se kup trzecia, widocznie potrzebuje sloneczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości