Myszolandia pisze:Tak kiedyś nie mogłam sobie za chiny przypomnieć ,gdzie Czaruś powędrował![]()
A właśnie mb,nie wiem czy macie gdzieś swój wątek,jak nie to dawajcie tutaj (sorki Aniu,że się rządzę) zdjęcie Czarusia
Tutaj jest Czaruś Sylwia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Tak kiedyś nie mogłam sobie za chiny przypomnieć ,gdzie Czaruś powędrował![]()
A właśnie mb,nie wiem czy macie gdzieś swój wątek,jak nie to dawajcie tutaj (sorki Aniu,że się rządzę) zdjęcie Czarusia
Myszolandia pisze:o dzięki Aniuwłaśnie wertowałam posty mb,żeby wątek namierzyć
Myszolandia pisze:jak na Jajorce nie ?![]()
![]()
margoth82 pisze:Aniu, tak jak pisały dziewczyny ten kał na strawność wygląda. Ale jeśli Jasiu miał amylazę w normie, to raczej nie trzustka.
Aniu a może Ci kupić Biogen KT? to jest probiotyk koci. U mnie bardzo pomagał na problemy z wchłanianiem w jelicie. Wcześniej dawałam ludzkie probiotyki i nie działały.
Myszolandia pisze:musiałam iść w odwiedziny Aniu,no musiałam![]()
Za działanie probiotyku![]()
![]()
![]()
![]()
Goyka pisze:Ania mieszka pod Łodzią wiec raczej odbiór w Wawie nie wchodzi w grę
yolaantaa pisze:Jasiu by miał 15 lat, a wcześniej tu czytałam,że ma 5....Biedny ten kochany Jasiunio...
kasia1568 pisze:![]()
o każdego kota, pasa i inne zwierzaki warto i trzeba walczyć!. Jasiunio to cudowny kociak, nie miał tylko szczęścia i jemu przypadło tyle chorób. Wiem tylko jedno, ze Jasio trafił cudowną opiekunkę i tutaj miał ogromne szczęście, dzięki Tobie Aniu- Jaś ma wszystko czego zapragnie i tak wielką dawkę miłości, że wynagradza mu wszystkie trudy jego życia
.
kasia1568 pisze:MOja Tosia, która ma problemy jelitowe dostaje BIOTYK do karmy 1/2 kapsułki co drugi dzień, wg zalecenia lekarza.
Aniu zapytaj wet, może Jasiunio mógłby się tym wspomóc![]()
http://www.lekam.pl/pl/doc/dla-pacjento ... ety/biotyk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości